windows - hvordan man kan se indholdet af en fil i unix i ftp-tilstand for DOS?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvordan kan jeg se indholdet af en fil (på en Unix-server), når jeg logger på Unix fra Windows-kommandoprompten i FTP-tilstand? Jeg prøvede vi, kat og ed, men ingen af ​​dem fungerer. Jeg kan se filerne ved hjælp af ls -l, men kan ikke se indholdet. Hvis der er nogen speciel kommando, så lad mig det vide.

Bedste reference


Du kan ikke køre VI og kat over en FTP-klient. Du vil logge ind i unix-boksen med SSH og derefter bruge VI og/eller kat.


FTP er kun til filoverførsler.


SSH tillader kommandolinjefunktioner. Redigering og visning af filer på serveren.

Andre referencer 1


GET-kommandoen udskriver filindhold til konsollen, hvis du sender '-' som output filnavn. F.eks. ..


$ ftp some\_site.com
...
ftp> get some\_file.txt -
remote: some\_file.txt
229 Extended Passive Mode Entered (|||36565|)
150 Opening BINARY mode data connection for php\_errors.log (438 bytes)
...
... contents of some\_file.txt will be printed here
...
226 Transfer complete
438 bytes received in 00:00 (116.51 KiB/s)
ftp>

Andre referencer 2


Jeg tror ikke ftp gør det muligt at se filerne kun filoverførsler, jeg tror, ​​at nogle applikationer efterligner en 'visning' af sorter ved at overføre en del af en fil ved at genoptage og offsets for at 'se' visningsdelen af ​​en fil. Downloading og visning ville være bedst, hvis din klient ikke understøtter visning og din server genoptages, det gør det alligevel, hvis det gør det.


Bemærk: Du skal kunne indtaste kommandoen '?' (ingen citater) og få en komplet liste over server understøttede kommandoer. (se: http://www.cs.colostate.edu/helpdocs/ftp.html) [3]


Du skal bruge SSH & putty on windows, hvis du vil have adgang til en fuld terminal. http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/[4]