c # - Hvordan kan jeg starte et program på et andet system eksternt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en situation, hvor jeg har et system, der kører en masterapplikation, der kommunikerer med slaveapplets på andre systemer. Problemet er, at jeg ikke kan garantere, at slaveapplets kører, eller at en operatør fysisk kan udnytte systemet til at start applet (og jeg antager også, at de ikke ved, hvordan man bruger Remote Desktop, det drejer sig om minimumslønprøvningsoperatører)


Er der en nem måde at eksternt lancere en executable på et andet system?


Sikkerhed er ikke et problem her, da dette er et lukket netværk.

Bedste reference


Hvis du er på samme netværk og har adgangsoplysninger (brugernavn + kodeord) til fjerncomputeren, så er Mark Russinovichs PsExec bare det værktøj, du har brug for. [1]

Andre referencer 1


WMI er din ven. Se følgende artikel, der dækker startprocesser lokalt og eksternt ved hjælp af WMI:


Sådan: (næsten) Alt i WMI via C # Del 2: Processer (CodeProject) [2]


kev

Andre referencer 2


Enhver chance for at konvertere de eksterne applets til Windows-tjenester? De kan konfigureres til at starte, når systemet starter. at prøve igen, hvis de fejler og at give besked til nogen, hvis der er problemer. De er ret trivielle at skabe med Visual Studio.

Andre referencer 3


her er en 2-trins løsning 1. Skriv en batchfil for at starte start
  ansøgningen/tjenesten i
  kontekst

 2. Har batchfilen på en
  delt netværkssti, som kan være
  adgang fra maskinen vil gerne
  at starte applikationen/tjenesten.Ærligt, jeg vil foreslå PsExec løsningen af ​​Piskvor. Men du kan også prøve det her;)

Andre referencer 4


Du kan bruge kommandoen Windows AT til at planlægge opgaver på en ekstern maskine. [3]

Andre referencer 5


En anden simpel løsning, hvis du ikke er på samme netværk (adgang til din hjemmecomputer til at køre teamviewer for eksempel) er at oprette en regel i Outlook (hvis du har det). Hvis du modtager en e-mail fra dig selv, kan du få det Start en applikation, hvis der findes visse stykker tekst i beskedlegemet eller emnelinjen, for eksempel:


Opret en postkasse regel:
Trin 1 - Betingelser: Fra & Med bestemte ord i kroppen (fra at være din mailadresse og meddelelseslegemet: Start Teamviewer
Trin 2 - Start applikation (gennemse til placeringen af ​​.exe du vil starte)
Trin 3 - aktiver den dårlige dreng!


Du skal selvfølgelig have Outlook åbent og acceptere indgående mail for at dette skal fungere.


Du kan skræddersy dette til dine krav, dvs. hvis Start Teamviewer er for let, kan du også sætte koder eller adgangskoder ind, så når e-mailen ankommer, vil den læse meddelelsen, genkende informationen baseret på reglen og starte ansøgningen. :)