Sådan installeres Python for Apache på Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg leder efter den hurtige, nemme (alle standardindstillinger) måde at installere Python på min Windows-maskine på, så Apache kan bruge den. Jeg har i øjeblikket en Windows 7-installation med Apache og PHP-arbejde. Jeg vil prøve at gøre nogle enkle websider i Python, bare for at lege med Python lidt og lære noget eller to. Jeg downloadede og installerede Python 3.2 Python 2.7.2 (Som anbefalet nedenfor). Hvad skal jeg gøre næste gang? Jeg vil gerne lave en 'Hello World'. Har jeg brug for mod\_python eller kan jeg undvære? Jeg formoder, at jeg skal fortælle Apache på en eller anden måde, at Python er tilgængelig. Jeg skal nok lave en 'index.py' -fil eller noget lignende ?


Jeg kigger ikke direkte efter selvstudier på Python-sproget selv, men bare for nogle trin for at gøre det enkleste af det enkleste script (Hello World) arbejde på mit nuværende system.


Dybest set søger jeg Python-ækvivalenten af ​​følgende php-script til at arbejde i min Apache:


<html>
 <head>
  <title>Hello World</title>
 </head>
 <body>
  <?= "Hello World"; ?>
 </body>
</html>

Bedste reference


Du kan bruge mod\_python (udskrevet og ikke anbefalet) eller bedre mod\_wsgi. [5]


Se på:  • mod\_wsgi QuickConfigurationGuide-side på Google Code [6]

  • Python s PEP333 om WSGI [7]

  • Django docs - Sådan bruger du Django med Apache og mod\_wsgi - Oplysningerne er tilstrækkelige til at oprette Apache og mod\_wsgi. [8]

  • dette spørgsmål der, hvor der er et eksempel på at oprette mod\_wsgi ved hjælp af cherrypy.


Andre referencer 1


Først og fremmest, især i websektoren, er det bedre at forblive hos python 2 (2.7) indtil nu. Mange rammer og biblioteker er endnu ikke py3-klare.


Så kan du bruge mod\_wsgi i stedet for mod\_python, som er udskrevet og ikke tilgængelig i binær form for nyere python-versioner (og ved brug af gamle python-versioner som 2.5 er dårlig).


Endelig er det i modsætning til PHP normalt ikke en god idé at skrive python webapplikationer med ideen om 1: 1 mappings mellem filer og webadresser. For at komme i gang med noget godt, så tag et kig på Mikroflaskearbejde Det har nogle gode eksempler og en komplet vejledning. Og for at gøre det endnu bedre behøver du ikke Apache for det under udvikling, da du bare kan køre en pythonbaseret developmont-server. [10]