Sådan overfører du Eclipse-arbejdsområde og projekt fra Windows til Linux og Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi har et produkt udviklet på Windows i årevis. Produktet består af et Eclipse-arbejdsområde og ca. 20 projekter.
På Windows beder vi hver udvikler at tjekke projekter i d: \ dev \ produktmappen og kopiere et samlet arbejdsområde til d: \ dev \ prod\_workspace. På den måde, når en ny maskine er indstillet, kopierer vi blot filer til den samme mappe, og vi kan begynde at arbejde straks.


Nu skal vi flytte vores udviklingsmiljø til Linux og Mac. Men der er ingen D: \ på Unix. Og hjemme mappe til Linux er for det meste som/hjem/brugernavn og/Brugere/brugernavn til Mac. Vi fandt Eclipse holder absolut vej i arbejdsområdet, når der henvises til projekter, så simpelthen kopierer arbejdsområdet over gør Selvom vi manuelt opretter/konfigurerer arbejdsområde på en Linux-maskine, kan den stadig ikke kopieres til en anden bruger, fordi den absolutte sti ændres.


Jeg tror vores mål er at tillade nem opsætning af udviklingsmiljø. Har du noget forslag til at flytte eclipse arbejdsområde rundt?

Bedste reference


Jeg udvikler et Eclipse-baseret produkt til Mac og WIndows (har ikke forsøgt Linux).


Den løsning, jeg syntes at fungere bedst, er faktisk at gå og manuelt tjekke projekterne i arbejdsområdet på hver maskine direkte fra kildekontrol. Mens projektstrukturen konverterer mellem platforme, tillægges der ikke noget, som f.eks. Versionskontrol ting. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg tror alle ting har sine kinks.
Du kan muligvis være i stand til at fremskynde tingene lidt ved at oprette et projektværktøj (eller hvad det hedder, jeg synes det er en PSF-fil) til en platform og derefter genbruge den på alle platforme.


Et andet problem er, at Eclipse-versioner ikke er 100\% kompatible. Et af de problemer, jeg har, er med åbenbare filer til plugins, som har forskellige semantik (fx hvad man skal gøre med eksporterede pakker, der ikke eksisterer) i hver platform, hvilket forårsager hovedpine.


Endelig være væk, at Java på Mac og PC ikke er identiske. Faktisk har Eclipse to versioner til Mac. Jeg slutter som regel med at køre og kompilere på Java 5 på Mac, som har nogle inkompatibiliteter med Java 6.

Andre referencer 1


Jeg har sendt mit formørkelsesprojekt fra Windows XP til RHEL (aldrig prøvet Mac)


Din opgave kan udføres i følgende trin: -  1. Brug arbejdsområdevariabler i din projektkode i stedet for den absolutte vej.

  2. Skift dit arbejdsområde til en eller anden placering i Linux som/Arbejdsrum eller hvis du vil beholde det brugerspecifik, gør arbejdsområdsmappen som/home/user\_name/Workspace.

  3. Der er mulighed for at ændre alle \ i Windows til/i Linux. Muligheden findes under filmenuen i formørkelse.

  4. Ændr indstillingerne for hvor du finder klassepatelister, valgmulighederne kan findes ved blot at højreklikke på projektmenuen i projektfremvisningspanelet.

  5. Der er mulighed for at opbygge projektet rent fra bunden. Du skal bare klikke på indstillingen, og eclipse ville genopbygge projektet.Når alt dette er gjort, og alle dine databaseforbindelser er blevet sendt til linux, ville du have et arbejdsprojekt, der kører i linux også.

Andre referencer 2


Jeg kan tænke på to måder at gøre dette på:  1. Brug arbejdsområdevariabler i Eclipse til at pege på det nøjagtige sted, hvor arbejdsområdet sidder, hvis du har brug for det. Derefter kan udvikleren sætte alt i arbejdsområdet på Windows, Unix, hvad som helst, så definer variablen, og du er færdig, eller

  2. Hvis kompilering altid sker indenfor Eclipse, hvilket betyder, at du ikke har brug for nogen absolutte stier overalt, skal du ændre projekterne til alle bruger relative stier og kontrollere Eclipse klassepaner osv. i kildekontrol. Således, når en udvikler kontrollerer alt i Eclipse, klassepaden og .project filen ligger på rodeniveauet i projektet, og alle stier vil blive foruddefineret.For valg nr. 2 kan du muligvis have flere .project eller .classpath filer, og få udvikleren til at kopiere den relevante til placering. Det vil sige, kopiere .classpath.win til .classpath for Eclipse's brug.

Andre referencer 3


Hvis du tjekker projekterne fra et kildearkiv, skal du overveje at bruge Team -> ProjectSets til at håndtere disse.


Indstillinger kan gemmes i en fil og indlæst.


Vi forsøgte classpath-variabler og afskyede dem. Nu har vi bare alt i enkeltprojekter i kildearkivet.

Andre referencer 4


Brug plugin til Workspace Preference Transferrer [7]


Dette giver dig mulighed for at overføre arbejdsrumsindstillingerne fra et givet arbejdsområde til et andet via nye muligheder i dialogboksen 'switch arbejdsområder'.

Andre referencer 5


Jeg vil dele min egen løsning:


Zip arbejdsområdet. Du skal bare zip hele filen og derefter overføre den over. Derefter er alt du skal gøre, at slette standarddrevreferencen: D: ... eller hvad der ender op i begyndelsen af ​​dit filnavn. Så er alt du skal gøre, trække det over til det nye tomme arbejdsområde på din nyligt downloadede Eclipse.