Skærmtastatur til Windows-apps (C ++/C #) med berøringsskærmsfunktion

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemGør at lave en applikation, som vil blive brugt på en enhed uden et fysisk tastatur

Leder du efter bedste praksis til touch-screen applikationer.

Hvilket kommercielt/gratis tastatur på skærmen eller numeriske tastaturer på skærmen bruger du på Windows-enheder?

Eller skal vi bruge et bibliotek til at implementere vores egne input-enheder?

I øjeblikket bruger du standardvinduerne osk.exe, men jeg synes, det er for lille til at gøre en god berøringsskærmoplevelse.Opdatering: Vi besluttede at lave vores eget tastatur, num tastatur kontrol (selvom windows7 tastaturet ser bedre ud)


alt tekst

Bedste reference


Jeg har ikke et rigtigt svar, bare lidt rådgivning. Jeg har designet PDA apps i Windows Mobile, og jeg har fundet den bedste løsning er at forsøge at elminere tastaturet så meget som muligt. Brug lidt ekstra tid på design, implementer et effektivt GUI med valgkontroller i stedet for tekstbokse. Uanset det virtuelle tastatur, der bruges, vil dine brugere sandsynligvis gribe, hvis de skal indtaste for meget tekst, da det ikke er intuitivt.
Jeg har gået så langt som muligt at lade brugerne tilpasse svar på felter via intranetgrænseflader og gemme det i en DB. Brugeren kan derefter vælge 'dåse' svar fra ddls og ændre efter behov.

Andre referencer 1


Jeg bruger Click-N-Type. Se dette spørgsmål for yderligere detaljer og andre svar [1]

Andre referencer 2


Hvis du er '.NET-udvikler, skal du kontrollere WPF Component (http://fpscomponents.com/Product.aspx?id=8), der er fuldt tilpasset af indbygget editor. Så programmereren kan udfylde den med eget sprog og definere layout! [[[3]