Windows - Glat skærmoptagelsessoftware

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forbereder mig på min specialeopgave. Jeg vil gerne bakke mig selv, hvis der ikke er nogen internetforbindelse. Derfor vil jeg optage en video, der viser softwaren, jeg har prøvet Camtasia, men alle de glatte og slanke animationer, jeg har lavet, ser ikke ud det tiltrækkende. Er der et alternativ. Noget der vil fange min skærm 1 til 1, eller i nærheden af ​​det. Camtasia er fantastisk, men det tjener ikke formålet.


Enhver hjælp ville blive meget værdsat.


Med venlig hilsen,
Kiril

Bedste reference


Liste over screencasting-software [1]


Desuden ser denne ScreenToaster demo temmelig glat ud, og det kom bare ud i år. En anden demo. Det er ret flot. Du kan downloade videoen senere som en .mov-fil. [2] [3] [4]

Andre referencer 1


Jeg bruger webex til sådan skærmoptagelsesarbejde. [5]

Andre referencer 2


Jeg er overrasket over, at ingen har nævnt Microsofts Expression Encoder-skærmoptagelsessoftware. Det har nok den bedste kvalitet, jeg nogensinde har set fra en skærmoptagelsessoftware, og det er super nemt at bruge. Du kan også fange et webcam og/eller lydoutput/input. Check det ud - http://www.microsoft.com/dk/udtryk/produkter/Encoder4\_Overview.aspx [6]

Andre referencer 3


Du kan også overveje at bruge funktionen 'Capture Movie' i VMWare Workstation. At kunne nulstille dit miljø tilbage til et bestemt punkt for en retake kan gøre det nemmere at optage et perfekt skud.

Andre referencer 4


Så vidt jeg ved, fungerer skærmoptagelsessoftware som en 'parasit' på dit operativsystem, bliver de ikke nødvendigvis 'slået til' hver gang rammebufferen ændres eller noget i dit grafikkort ændres.


Jeg er derfor ikke sikker på, at du kan finde noget, der registrerer 1: 1. Du kan muligvis forbedre ting med øget procesprioritet, ingen komprimering osv., Men jeg tvivler stadig på at du fanger hver ramme.

Andre referencer 5


For at lave software demoer, ville DemoCreator være et godt værktøj. Det vil fange din skærm 1 til 1, hvis du ikke mener at ændre størrelsen på Flash-filmen. Og det er med kraftfulde redigeringsfunktioner, så du kan tilføje callouts for at gøre kuplen lettere at forstå. [7]

Andre referencer 6


Jeg bruger et smukt skærmoptagelsesværktøj - PCHand Screen Recorder.
det kunne optage alt på skærmen. og jeg synes, det er den perfekte assistent til at skabe instruktionsvideo til dig. Hvad mere er, det kunne optage lyd og holde synkron med video.
håber det kan hjælpe dig.


http://www.screen-capture-record.com/screen-recorder.html[8]

Andre referencer 7


Jeg kan anbefale WM Capture. De har en gratis download, som giver dig mulighed for at optage op til 10 minutter. Den resulterende fil er meget god kvalitet, plus du kan justere lyd/video bitrate og rammer per sekund. [9]


For at komprimere den resulterende fil til noget mere overskuelig, bruger jeg VLC mediaspiller, som har nogle gode (men lidt kendte) indbyggede konverteringsfunktioner (via menuen Media -> Konverter/Gem). Dette resulterede i 30mb mpg filen fra WM capture til at være en 3mb mpg fil uden nogen bemærkelsesværdig nedbrydning af kvalitet.

Andre referencer 8


Jeg kan godt lide Blueberry Software-tilbudet. Jeg har brugt det og ikke bemærket noget flimrende.


De kan findes her: http://www.bbsoftware.co.uk/[10]