android - Eclipse 'ugyldigt ressource katalog navn'

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemNår jeg forsøger at tilføje en ressourcemappe til mit Android-projekt i Eclipse (3.7.0), får jeg altid følgende fejl:


invalid resource directory name: C:path\_to\_project
es/new\_folder\_name


Du vil bemærke, at skråstreg går den forkerte måde for den nyoprettede mappe, så jeg gætter på, at dette er et Windows-specifikt problem, selv om jeg ikke kan finde ud af, hvordan jeg kan løse det.


Her er nogle af de måder, jeg forsøgte at oprette mappen på:  • Højreklik på 'res' i projektet i Eclipse -> Ny -> Mappe

  • Opret den nye mappe via Windows Stifinder og importer den til Eclipse-projektet

  • Fjern projektet fra mit arbejdsområde helt, lav mappen i Explorer og genindfør hele projektet i Eclipse

  • Gør det samme ved hjælp af kommandolinjen, både Cygwin og DOSI alle disse tilfælde slutter jeg med skråstreget på den forkerte måde.


Hvad mangler jeg?

Bedste reference


Mapper i res-mappen må kun være dem, der er defineret af Android, for eksempel 'drawable'. Se http://developer.android.com/guide/topics/resources/available-resources.html for mere information. Hvis du vælger noget andet, får du fejlen 'ugyldigt ressourcekatalognavn', når du bygger dit projekt. [5]

Andre referencer 1


Lær lige noget!


FYI Jeg forsøger at gemme nogle lydfiler, lavede mappen lyd under es og fik den samme fejl. Derefter efter nogle læsninger skrev nogen et sted, at assets mappen er en god mappe til datafiler, der ikke ændrer ikke. Så jeg lagde min lyd under assets.

Andre referencer 2


i bin/res/du har en mappe med navnet crunch slet den mappe og problemet bliver løst Jeg har ikke en idé hvorfor, men når du opretter et projekt i aide, skaber ikke aide crunch-mappen

Andre referencer 3


I min actionbarsherlock-mappe. bin/res der var crunch mappe. Da jeg slettede det. Det virker fint. Vet ikke, hvorfra dette kommer fra?

Andre referencer 4


For at sætte dine ressourcer som .mp3-filer, skal du oprette en mappe med navnet/rå under/res-mappe og gemme dine filer i det. Og selvfølgelig skal du rengøre dit projekt efter dette.


Dette vil helt sikkert løse dit problem.