c ++ - Flere NetApi-opkald fejler inkonsekvent

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi har en multi-threaded proces, der gør flere opkald til flere mål maskiner fra en kilde maskine ved hjælp af NetApi er f.eks. NetServerGetInfo, LSAOpenPolicy, NetShareEnum, NetWKstaGetInfo, NetWKstaUserEnum osv. ... Vi foretager ganske betydeligt antal opkald og har observeret, at disse opkald i løbet af en periode mislykkes. For eksempel starter NetServerGetInfo returfejl 53 efter et stykke tid. Dette problem vedvarer, indtil vi genstarter Workstation-tjenesten eller maskinen. Adgang til målaktierne virker heller ikke, efter at en sådan fejl er returneret af vores proces.


Kildemaskinen fra hvor vi laver opkald er en Win 2k8 R2 og målmaskinerne er 2k3-servere.


Vi formoder en form for problem med NetApi-opkald eller en slags håndtagslækage.


Har nogen konfronteret lignende problemer, mens de brugte disse API'er og lykkedes at finde ud af en løsning?


Jeg fandt nogle referencer online for lignende problemer:


http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/windowsserver2008r2networking/thread/9f93508c-71fa-4807-b41a-8f558563afe3/
Uddrag fra ovenstående link:
Oplever det nøjagtige samme problem som nævnt, medmindre vi har 2 Windows Server 2008 R2'er, der fungerer som Terminalservere, der forbinder til Server 2003-aktier. Genoprettelse af terminalserverne ser ud til at løse problemet i ca. 2-4 dage og vises igen. XP/Vista/Win7-arbejdsstationer på netværket har intet problem med at få adgang til aktierne på 2003-serveren, kun 2008 R2-serverne. [1]


Tilslutning af 2003-aktierne ved hjælp af FQDN- eller IP-adressen fungerer, men ved brug af \ servernavn returneres netværkssti ikke fundet. Opsætning af WINS på netværket løste ikke dette, eller tilføjes en statisk post i værtsfilen til serveren.


Der er ikke installeret firewall-software på serverne, og vi bruger ikke Symantec-produkter på netværket (Ingen Symantec Endpoint-sikkerhed).


Visning af eventloggen viste også hændelses-id: 1006, kunne ikke validere DNS-serveren, selv om navneopløsning ser ud til at fungere uden problemer.


http://support.microsoft.com/kb/816621
http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd296694\%28WS.10\%29.aspx
https://serverfault.com/questions/205043/windows-share-the-specified-network-name-is-no-longer-available[2][3][4]

Bedste reference