.net - overvåg fil/bibliotek adgang i C #

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil udvikle applikationen, som logger de filer/mapper, der er tilgængelige på maskinen.


f.eks. Jeg går til D: \ og i en mappedokumenter og åbner en ordfil. Jeg ønsker, at min ansøgning skal oprette en log ind i følgende format:  1. D: \ Åbnet

  2. D: \ Documents Åbnet

  3. D: \ documents \ secret.docx ÅbnesJeg har brugt FileSystemWatcher til at opnå den anden type filsystemaktivitet, men kan ikke få hændelser til at få adgang til dette.

Bedste reference


lyder som om du vil lave et FileMon-program som sys internals. Mark siger på deres hjemmeside, hvordan FileMon fungerer, så du kan få inspiration ved at læse artiklen.


Se også her: Hvordan overvåger du filadgang og ændringer på en filserver efter brugernavn?

Andre referencer 1


Ikke sikker på, at denne form for overvågning kan opnås med filesystemwatcher, da den har til formål at overvåge ændringer, jeg tror. Du kan bruge filsystemet Auditing (ved at gå i avancerede sikkerhedsindstillinger), som logger begivenheder i eventlog og du kan trække den derfra.

Andre referencer 2


Mest levedygtige mulighed er brug af filsystem filter driver. En sådan driver giver dig fin korn kontrol over alle anmodninger, der går til et bestemt filsystem. Det eneste problem med denne tilgang er kompleksiteten ved at udvikle en sådan driver i kernel mode.