windows - DNS Hvordan opsætter jeg flere A-poster, der peger på det samme underdomæne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et underdomæne sub1.primary.com, der fungerer korrekt. Nu skal jeg opsætte sub2.primary.com og få det til at pege på det samme webprogram som under1.primary.com. Jeg prøvede det som en ny A-record og en ny CName, men når jeg forsøger at navigere til sub2.primary.com og forventer at se sub1.primary.com ser jeg et helt andet program, der sidder på sub7.primary.com.


Jeg har prøvet A-record-soloen, CName-soloen, begge sammen, og hver forekomst med og uden pointer records. Jeg bruger en Windows 2003 Server med IIS 6. Jeg forsøgte at google for et svar og kunne ikke finde nogen oplysninger.  Her er min opsætning i øjeblikket. Jeg har oprettet en vært (A) -optegnelse i DNS til sub2.primary.com med en tilknyttet pointer record. Jeg har tilføjet sub2.primary.com til værtoverskrifter af sub1.primary.com. Når jeg navigerer til sub2.primary.com, viser den sub7.primary.com i stedet for sub1.primary.com. Hvilket er bizart, fordi hvis det skulle gå til standard til noget, ville jeg helst have det som standard til www.primary. com.

  
  Jeg ved ikke, om det betyder noget, men sub1.primary.com er under SSL, og så er sub7.primary.com sammen med 5 andre på et * .primary.com SSL cert.


Bedste reference


Hvert underdomæne skal have en A-post, der peger på den samme IP. Jeg lyder som om dette var det, du forsøgte først - hvis det ikke fungerede, foreslår jeg at sørge for, at din webserver s vhost-konfiguration sender sub2.primary.com til det rigtige sted.

Andre referencer 1


Når IIS er vært for flere websteder på samme IP-adresse, bruger den de indgående forespørgselsadresser til at gætte hvilket virtuelt websted der skal sende klienten til.


Med andre ord: Du skal konfigurere dine værtsoverskrifter for at acceptere begge navne på det relevante websted. Microsoft offentliggør en god og god dokumentation her og her, eller her er en mere detaljeret forklaring. [1] [2] [3]