windows - DOS-kommandoer - Ekskluderer filer i en mappe i xcopy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en mappe med mange andre undermapper.
Jeg forsøger at skrive en batch-fil, som vil kopiere nogle af mapperne til et andet sted på min harddisk. Jeg bruger 'xcopy' til dette. Jeg står over for følgende problem:
Mappestrukturen er som vist nedenfor -

--FolderB1

--- FolderB2

--- FolderB22

--- File1.txt

--- File2.txt

--- File3.txt


  • Jeg har nogle .txt-filer inde i 'FolderB1' sammen med 'FolderB2' og
    'FolderB22' Jeg vil kopiere 'FolderB2' og 'FolderB22' og springe over '.txt'
    filer indeholdt i 'mappe b1'

  • Jeg forsøgte at bruge/EXCLUDE: param of xcopy-kommandoen, men det er ikke i stand til at udføre denne operation. Det virker ikke, hvis jeg angiver ekskluderingen som \ FolderB1 \ *. Txt eller noget af denne type.

  • Antallet af hovedmapper er ikke kendt. Det kan være alt. Der er heller ikke noget fixmønster for navne på '.txt' -filer. Har også tjekket dette spørgsmål, men hjalp ikke.Alternativ metode eller andre pointer til det samme ville være en stor hjælp. Tak på forhånd.

Bedste reference


Det du kan forsøge at gøre er at skjule de filer, du ikke vil kopiere, derefter udføre xcopyen, og derefter fjerne filerne igen.


Se på mit svar på spørgsmål Windows batch script for at slette alt i en mappe bortset fra en. Dette spørgsmål var relateret til at slette filer (undtagen nogle filer), men du kan nok bruge det samme trick til xcopy-ing-filer.