windows - Installer Direct X lydløst via WebInstaller i Inno Setup

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil gerne installere Direct X med en webinstallatør (for at gøre min opsætning mindre) på en brugermaskine med Inno Setup under opsætningen af ​​mit Windows-program. mulig, vil jeg gerne gøre det betingelsesmæssigt , hvis Direct X ikke er installeret. Hvis det også er muligt, vil jeg gerne gøre det lydløst .


Jeg kunne ikke finde ud af en fungerende måde at gøre dette hidtil - Microsoft synes at gøre dette lidt svært. Kan nogen pege på mig i den rigtige retning eller beskrive hvordan dette er muligt?


EDIT: En semi-arbejdsløsning kan findes her: http://www.vincenzo.net/isxkb/index.php?title=DirectX\_-\_How\_to\_detect\_DirectX\_version[1]


FYI: Jeg brugte alligevel bare directxwebsetup.exe med det tavse flag ('/Q'). Når DirectX er installeret, ses der kun en lille GUI-flashup, og ellers åbner og installerer DirectX-installerings-GUI DX.

Bedste reference


Der er en god prøve til at registrere .NET versionen på ISXKB wiki. Dette kan udvides til at bruge Nick Sherlock s InnoTools downloader til at downloade det, og du kan derefter køre det med de relevante kommandolinjeindstillinger for at gøre det lydløst. [2]