windows - Sådan skriver du et automatiseret script til at installere en ny cms

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVed der nogen, hvor jeg ville begynde at skrive et automatiseringsskript til at installere et CMS til min wwwroot-mappe og oprette databasen for det? Til denne runde ville det være for DNN i et Windows-miljø.


Jeg leder efter metoder til at fremskynde vores udviklingsproces på kontoret.


Mange tak!

Bedste reference


Først skriv et (tekst) script af hvad du skal gøre.


Konverter derefter disse trin til automatiserede trin.


De nøjagtige trin afhænger af den database og webserver, du bruger, og om hvordan du vil have alt til at blive konfigureret, så få disse trin klar, før du starter scripting.


Spørgsmål, du skal udføre, kan sættes i separate filer (normalt med .sql-udvidelse). De fleste databaser tillader at køre disse filer fra kommandolinjen.
De fleste andre kommandoer, som at oprette mapper og sådan, kan også køres fra kommandolinjen. Hvis du kan køre det i kommandovinduet, kan du også sætte det i en batchfil for at køre alt på én gang, så du kan oversætte alle mulige trin til en linje (eller gruppe af linjer) i et .bat script.

Andre referencer 1  1. Identificer forudsætningerne, og de bruger generelt patches, db/sql server osv.

  2. Bestem, hvordan du installerer alle forudsætningerne fra kommandolinjen.

  3. Opret din database manuelt og skriv det ud ved hjælp af noget som SQL Server Management Studio eller et tredjeparts værktøj som RedGate Sql Tool Belt.

  4. Læs hvordan du installerer CMS fra kommandolinjen

  5. Automatiser installationen af ​​ovenstående med et script sprog, sådan batch, Powershell, VB script osv.Når du først kommer til trin 5, kan du stille mere specifikke spørgsmål om bestemte aspekter af dette. [1]