Har brug for en trinvis WCF som Windows Service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at finde et (godt) trin for trin eksempel på at oprette en WCF og hosting den som en Windows Service (med installatør). Jeg bruger VS2010 og har en enkel WCF med 1 funktion (returnerer bare 'Hej ').


Venligst don 't Google og post; jeg søger en ressource nogen har faktisk brugt. Det meste af Googling jeg har gjort har ikke været meget for det jeg forsøger at gøre.


Jeg vil bare tage mit WCF bibliotek, og finde en måde at installere det som en Window Service. Jeg har gjort det i 2008, men 2010 er ... Forskellige.

Bedste reference


Du skal bare være vært for wcf-kontraktsklassen i din onstart-metode til serviceopkald ServiceHost host = new ServiceHost(YourClass) og i onclose metode til din tjeneste, du skal ringe host.close(). Hosting-indstillingen afhænger af, hvilken type klienter du vil tale med, hvis du vil tale med rene html-klienter ved hjælp af REST, du skal være vært for din tjeneste i WebServiceHost, og den bindende forbindelse du skal bruge i det tilfælde er [[webHttpBinding.


Jeg har fulgt følgende eksempel og var i stand til at oprette windows service hosted wcf og jeg er sikker på dette, hvad du leder efter link [6]


Jeg fandt ingen forskel i at skabe wcf service i vs2008 og vs2010.


Hvilken type klienter vil du tale og hvilke protokoller vil du støtte. Dette definerer alle dine konfigurationer.

Andre referencer 1


For fremtidig reference - for nogen andre kigger på denne tråd:


Her er det bedste eksempel jeg har fundet for, hvad dette spørgsmål ledte efter:
CodeProject: WCF Service med Windows Service Hosting, forbruges fra C # App! [7]


Dette link nævnt ovenfor viser, hvordan man bruger WCF-tjenesten, men med mange andre ting at vade gennem:
MSDN: Sådan: Host en WCF Service i en Managed Windows Service! [8]


Dette andet link ovenfor er godt for at oprette WCF-tjenesten, men ikke for at fortære det:
MSDN: Hosting og forbrug af WCF Services! [9]


Jeg finder sjældent MSDN artikler, som jeg kan lide :-)

Andre referencer 2


Hvad jeg har brugt, når jeg bruger WCF i en Windows Service, er Topshelf som en Windows-serviceramme og en ændret version af denne kodeprojektkode for at hoste, installere og køre WCF-tjenester dynamisk. [10] [11]


Topshelf gør det meget nemt at udvikle og fejle, fordi det kan køres som en konsol applikation. At kunne dynamisk opdatere WCF-servicebiblioteker uden at stoppe Windows-tjenesten er bare cool. ;)