Windows programmering ved hjælp af skabelon i c ++

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er interesseret i at skrive enkle windows-baserede programmer til videnskabelige beregninger i c ++. Er der et sted, jeg kunne finde kildekoden til en skabelon, som jeg kunne bruge? Vinduet, jeg ville skabe, ville næppe variere - det ville være noget der ligner dette (men enklere!):


http://www.lisisoft.com/imglisi/6/Science/73401version4xp.jpg[1]


Jeg er ikke en c ++ programmerer - men jeg har lavet lignende programmer i visuel basic (blush!). Dette er min måde at lære c ++ ved at arbejde inden for et begrænset udvalg af programdesign ... først og fremmest bare at ændre formlerne og et par mærker.


Kan nogen hjælpe eller pege på mig i den rigtige retning?

Bedste reference


Først er der en million ting, du skal vide, før du bare kan downloade en kode fra et sted og forsøge at arbejde med det. Mit bedste råd ville være at hente en 'Introduktion til C ++' bog.


Men ved at lægge det til side, vil jeg forsøge at besvare spørgsmålet.
Der er 2 hovedmåder til at lave GUI apps i Windows ved hjælp af C ++:  1. Få et C ++ GUI bibliotek, der er en omfattende liste her. [2]

  2. Arbejd direkte med Windows API. [3]Når du har valgt enten trin 1 eller 2, skal du forsøge at søge efter prøver ved at søge i bibliotekets navn, du har valgt efterfulgt af ordet 'samples' eller 'examples' (dvs. 'WxWidgets-prøver', 'Qt-eksempler' eller 'Windows API eksempler ')


Men hverken du vælger, for at gøre noget som eksemplet i dit billede, ville jeg anslå, at det ville tage dig mindst 6 måneder (og det er, hvis du programmerer hver dag).

Andre referencer 1


For et Windows C ++ GUI bibliotek prøv pålideligt software bibliotek på www.relisoft.com. Hvis du vil bruge indbygget Windows GUI programmering, kan du også prøve at bruge QT biblioteker.