crash - grund til at kollapse af vinduerne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skrev noget program, der bruger oplysninger om (læser via Windows) hardware på den nuværende pc (stort program, så jeg kan ikke skrive her kode) og nogle gange kolliderer mine vinduer 7, det værste er, at jeg ikke har nogen idé om hvorfor og fejlfinding hjælper mig ikke, er der nogen måde at modtage fra Windows 7 en slags log, hvorfor det styrtede? på forhånd tak for enhver hjælp

Bedste reference


Det korrekte (men lidt grimme) svar:


Gå til Computer-> Egenskaber, gå til 'Advanced System Settings'.
Under opstart og genoprettelse skal du sørge for at den er indstillet til 'Kernel memory dump' og bemærk placering af dumpfilen (på en helt standardinstallation kigger du på C: \ windows \ memory.dmp)


Du vil optimalt installere Windows Debugging-værktøjer (nu i Windows SDK) samt indstille MS Symbol Store i dine symbolindstillinger (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff552208(v=vs. 85) .aspx)


Når du har lavet alt det, venter du på et crash og inspicerer memory.dmp i debuggeren. Normalt vil du ikke se det præcise nedbrud, fordi dine chaufførleverandører ikke indeholder symboler, men du vil også generelt se DLL-navnet Det er involveret i nedbruddet, hvilket burde pege på, hvilken driver du har at gøre med.


Hvis du ikke ser et bestemt driver-DLL-navn i stakken, angiver det mig ofte en hardwarefejl (som hukommelse eller overhead), der skal løses.


MS har en god artikel her på technet, der beskriver hvad jeg nævnte ovenfor (men trin for trin og mere detaljeret) http://blogs.technet.com/b/askcore/archive/2008/11/01/how-to- debug-kernel-mode-blå-skærm-nedbrud-til-beginners.aspx [1]


Du kan også se på begivenhedsloggen som en anden bemærket, men generelt er oplysningerne ved siden af ​​ubrugelige, ud over den faktiske kernebesked (som til tider kan vise om problemet er driver eller noget andet)