javascript - Hvordan tvinger jeg et browservindue til altid at være på toppen og i fokus

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr der en måde at tvinge et browservindue til altid at være på toppen og i fokus? Jeg arbejder på et projekt, som jeg skal have browservinduet øverst og i fokus hele tiden, undtagen når du lukker browservinduet. Jeg har forsøgt et par ting gennem javascript, men har ikke haft succes med at holde vinduet i fokus.


Jeg forsøger ikke at gøre dette for at være tvingende for brugeren. Jeg arbejder på et projekt til gennemførelse af online test og jeg vil ikke have brugeren mulighed for at skifte væk for at finde svar på nettet.

Bedste reference


Du skal installere et Windows-program på klientmaskinen, som vil tvinge browseren til at være på toppen. Det er den eneste vej.


Hvis du bruger IE, kan du åbne en Modal dialog, som altid vil være øverst og i fokus, men kun i den pågældende browsersession, kan brugeren frit skifte applikationer.


Rediger: Hvis du skriver en testapplikation, er du ærligt bedre, bare at sætte en rimelig frist på hvert spørgsmål. At forsøge at forhindre dem i at slå op svarene er værdiløse. Hvad hvis de har to maskiner ved siden af ​​hinanden? Hvad hvis de har deres kompis ved siden af ​​dem, der hjælper med svarene. Du bliver nødt til at gå med ære systemet på denne.

Andre referencer 1


Dette er ikke muligt, da applikationsniveauets fokus håndteres af Windows-operativsystemet.


Du skal ændre operativsystemet for at opnå denne funktionalitet.

Andre referencer 2


Jeg kommenterede spørgsmålet, men indså det er værd at sende som et svar ...


Find en anden løsning. Tænk lidt om det. Hvis en bruger er slukket med at se svar i et andet vindue/faneblad/browser, hvad ville der være bivirkninger af det? Find de bivirkninger, og straffe/blokere i disse tilfælde.


Du kan f.eks. Registrere blur hændelsen på window og derefter poll for aktivitet (focus, click, mousemove, keypress og osv.) for at bestemme 'inaktiv' tid for brugeren. Hvis brugeren er 'tomgang' længe nok til at være gået andetsteds for at finde et svar, er de mere end sandsynligt 'snyd'. Du kan ellers blot indføre tidsbegrænsninger på spørgsmål, og springe over disse spørgsmål, hvis den tildelte tid løber ud.


Du kan ikke garantere, at din bruger ikke 'snyder'. Du kan enten konstruere testens 'fysiske' regler, så risikoen for 'snyd' minimeres, eller konstruere testen selv, så 'snyd' er mindre konsekvens. ikke forsøge at omgå indbyggede brugerbeskyttelse i browsere, der ikke tillader brugere at betjene deres browser, som de ville have nogen anden applikation.

Andre referencer 3


Browser vinduet tilhører browseren, ikke til dig. Skru ikke rundt med det.


Gør det ikke, det vil sige, medmindre du skrev browseren.


Det tog mig engang 15 minutter at oprette en rimelig webbrowser ved hjælp af Windows Forms WebBrowser kontrol. Jeg foreslår, at du kræver, at eleverne får vist dit websted gennem dette brugerdefinerede browserprogram. Da dette program virkelig vil være dit, kan du tvinge det til at forblive på toppen eller noget andet du kan lide.

Andre referencer 4


JavaScript har evnen til at gøre dette, men det er som standard deaktiveret i de fleste moderne webbrowsere (og som du sikkert ville være enig i, var der en god grund til det!)