visuel studio - Hvordan laver du en uendelig scrollbar kontrol med Windows Core API?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvordan laver jeg en? Jeg er venlig en nybegynder i Windows API. Er der en slags manual til denne slags ting? Jeg er specielt interesseret i en Core API. Tak for enhver hjælp.

Bedste reference


Der er tre måder at gøre rullepaneler på: Et vindues rullepanel, en rullepanel kontrol eller en brugerdefineret kontrol.


Windows har rullefelter i området uden klient (NC). Disse er en del af vinduesrammen, og som sådan har de ikke deres eget vindueshåndtag eller noget.


Rulestyrestyring er børnevinduet implementeringer af en rullepanel. Fordi de er barnevinduer, giver de dig lidt mere fleksibilitet. Du kan underklasse eller superklasse en af ​​disse kontroller for at implementere 'uendelig' funktionalitet.


Den endelige mulighed er en brugerdefineret kontrol: Du opretter bare din egen rullelinje fra bunden. Opret et enkelt barn vindue, tegne det selv, håndter al musen og tastaturet selv, og implementer rullelinjebeskederne selv. Dette er ikke så hårdt som det lyder.


Jeg anbefaler nok at superclassing en rullegardskontrol. Behandl rullebeskederne i din egen rullebjælke wndproc og kom tilbage til standard rullebjælken wndproc for maleri og lignende. [1]

Andre referencer 1


Hvad mener du med 'uendelig'?


Hvis du mener en rullebjælke, hvor brugeren aldrig kan rulle til enderne, skal du håndtere rullebjælkens positionændringer og nulstille positionen til midten.