windows - Er der nogen måde at udføre 64-bit programmer på en 32-bit computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemBare et simpelt spørgsmål: Er der nogen måde at køre et program udarbejdet under et 64-bit Windows-miljø (med mingw64) på ​​en 32-bit-maskine? Enhver DLL eller et kompatibilitetslag, som jeg kan bruge?

Bedste reference


Hvis du taler om en 32-bit processor, så nej. Men hvis du kører et 32-bit OS på 64-bit hardware, så kan du gøre det med VMWare. En 64-bit gæst kan køre på en 32-bit vært, hvis hardware understøtter det.

Andre referencer 1


Bochs bør gøre det trick, men du har brug for en anden kopi af Windows til at køre i den virtuelle maskine. (Nogle udgaver af Windows indeholder yderligere licenser til virtuelle maskiner, så du kan være heldig.)


Ydeevne ville nok være meget dårlig.

Andre referencer 2


Nej det kan du ikke gøre. Den anden retning er mulig gennem en emulator, f.eks. på Windows hedder det WOW64.


Det er standard praksis på platforme, der stadig har en stor installationsbase af 32-bit versioner af operativsystemet til at sende enten en 32-bit version eller både 32- og 64-bit versioner.

Andre referencer 3


Jeg kan anbefale VirtualBox til dette formål, du kan downloade den gratis version og det er lettere at bruge end VMWare. Men du skal bruge en 64-bit installations-cd-rom og lagerplads til en komplet systeminstallation, og Hvis du installerer Microsoft Windows, forventer de at du betaler for en licensnøgle.


Også din CPU skal understøtte både 64 bit-tilstand i hardwaren og vt-X/AMD-V-funktionerne (de fleste af dem gør). Det er lidt langsommere, selv om det for det meste synes at være skærmen, der bremser det ned, ikke de interne programberegninger. Dette er IKKE en emulering, CPU'en kører virkelig native 64 bit, men VirtualBox forfalder hardwareenhederne (skærm, disk , netværk osv.), så resultatet er ikke så godt som normalt. 3D grafik acceleration er tilgængelig, men det har begrænsninger.


En nemmere mulighed er simpelthen at Leje en online Virtual Machine ved at søge efter nogen, der tilbyder 64 bit versioner af Windows Server (der er mange). Normalt vil de tilbyde forbindelse via Remote Desktop, typisk du kan betale i måneden. Upload dine programmer, kør det ønskede, og fjern det, når du er færdig, og afbryd tjenesten. Tjenesteudbyderen håndterer installation, licens, hardware osv.

Andre referencer 4


http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions[1]


Så jeg gætter ikke, da 64bit er designet til at bruge en ekstra dataline, som 32bit ikke har

Andre referencer 5


hej det var et problem, der gav mig hovedpine i et stykke tid, men jeg løste det. Jeg havde windows 10 32 bit, men da jeg åbnede systemet i kontrolpanelet, sagde det at '32 bit arkitektur, 64 bit processor.' kigge på nogle websteder, og din hardware skal have et par ting, som du kan tjekke ind CPU-Z (kig på nogle websider til dette) er det nødvendigt. Dernæst eksporter dine mapper, dokumenter, software i en ekstern harddisk .. nu download windows 10 64 bit iso filen og start den it.ands viola! du har 64 bit arkitektur (jeg anbefaler også at opgradere ram mindst 4 gb) eller den anden måde er at installere 64 bit gæst i VMware ir en anden virtuel maskine software ... gud luck

Andre referencer 6


Nej det er ikke muligt