windows - Hvordan blokkerer RescueTimes arbejde?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er en stor fan og regelmæssig bruger af RescueTime, tidsporingsprogrammet.


Servicen kræver, at du installerer et lille program, der kører i baggrunden, og holder styr på hvilke programmer og sider der er fokuseret på et givet tidspunkt.


Desuden lader det dig 'Få fokuseret', som omdirigerer alle websteder i en sortliste til deres hjemmeside, uanset hvilken browser jeg bruger. Det vil sige, jeg ser hjemmesiden jeg besøger, og omdirigeres derefter kort tid efter.


Hvordan virker denne blok/omdirigering? Det ser ud til at være browserafhængigt, og jeg kan ikke se nogen ændringer i mine proxyindstillinger, så det opfanger ikke trafik på den måde.


Derudover er det cross platform, og det ser ud til, at klienten for både Mac OS og Windows fungerer på samme måde.


Eventuelle ideer til, hvordan denne funktionalitet er implementeret?

Bedste reference


Til OSX:


Hvad jeg fandt, bruger de Apple Script.


Min antagelse er, at de har et script, der kører med jævne mellemrum, hvilket får den app, den er i fronten. Hvis det er en browser, får de URL til Apple Script igen.


Eksempel


# Google Chrome
tell application "Google Chrome" to return URL of active tab of front window
tell application "Google Chrome" to return title of active tab of front window


Om får fokus, har jeg ikke premium versionen. Men det jeg har set er: det lægger websitet på, så omdirigerer du det. Så antager jeg, at de får URL'en, så afgør de, om den skal blokeres (se URL-vært til en liste over ugyldige websteder), så omdirigerer de dig ... ved hjælp af Apple Script igen.