windows - PHP Development: Hvilket operativsystem bruger du?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg hører ofte, at Linux til PHP-udvikling skal være bedre som på Windows. Er det virkelig sandt? Jeg er interesseret i hvilket operativsystem du bruger. Så hvad synes du om PHP-udvikling på Linux vs Windows eller Mac? Hvilket operativsystem understøtter hvilke fordele i modsætning til de andre operativsystemer?

Bedste reference


Jeg foretrækker Linux over Windows hver dag, og ikke kun for web hosting. Det er meget nemmere at understøtte og styre, og ting er meget mere forudsigelige. Der er en grund til, at 'LAMP stack' (Linux + Apache + MySQL + PHP) blev så populær; det virker bare! Du kan opbygge en applikation med disse komponenter og forventes med rimelighed at implementere det med et minimum af besvær hos enhver hosting-udbyder. En frisk installation af et Linux-system er næsten sikkert at omfatte alle disse komponenter, der arbejder og klar til brug med det samme.


I modsætning hertil er PHP på Windows ikke helt så glat. Dit valg af webserver (normalt Apache eller IIS) vil påvirke, hvordan du installerer PHP, og hvert valg har sine egne quirks. PHP + IIS på ingen måde en trivial tur. Eschewing IIS betyder at bruge Apache, en anden ikke-helt-native-til-Windows-applikation, selvom det er ret nemt at komme op og køre.


Vi argumenterer for, at der ikke er noget valg, der skal laves, og at du altid skal bruge Linux. For så vidt det angår os, er kvaliteten af ​​den støtte, vi kan give dig til PHP på Linux, langt bedre; en god ting. PHP blev lavet til Linux, så det fungerer bedst der. Den eneste tid til at overveje Windows er, hvis en del af din ansøgning bruger noget Windows-specifikt (f.eks. COM).


Overvejelser


Forudsat at du skal bruge Windows, hvad næste?


IIS


* IIS is included with Windows, so it should mostly "just work"
* With IIS you can (easily enough) run PHP via ISAPI, FastCGI or CGI
* It's the only choice if you also need to run .NET or other Windows-specific stuff
* Can integrate access-control with Windows accounts
* Limited mod\_rewrite and proxypass support 


Apache


* Fairly easy to install
* Uses mod\_php, also easy enough to use CGI, and probably FastCGI
* No ability to use ASP or other .NET stuff
* Fully-functional mod\_rewrite!
* htaccess files for access control and tweaking
* May be easier to support/deploy some applications 

Andre referencer 1


Hvis dit spørgsmål kun er for dev miljøet, er det virkelig ikke noget som Piskvor sagde.

Du vælger bedre miljøet, hvor du føler dig bedre.


Men hvis du vil udføre lokalt dit websted, skal du vælge det samme miljø som dine brugere (Linux, Windows), især hvis du vil opbygge en IE-kompatibel hjemmeside (selv om det er muligt, ville det være sværere at teste på Linux).

Andre referencer 2


PHP udvikling kræver ikke en højteknologisk IDE til at opbygge kvalitetsapplikationer. Der findes en række versioner på alle platforme, og forskellen vil være minimal.


Hosting serversoftwaren er i nøjagtig den samme situation.


Forskellen er minimal.