windows - Vælg for at vise Quick Launch-bar via DLL-opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil gerne gøre det muligt for brugere at se Windows Quick Launch bar via DLL-opkald (jeg kontrollerede indstillingen for ændring af registreringsdatabasen, men det er ruten rundt).


Jeg ved, at funktionaliteten er gemt i shell32.dll, og det kan DLL'en få adgang til af rundll32.exe.  rundll32.exe shell32.dllMit spørgsmål er:


Kan nogen pege på en gennemgang af shell32.dll-indgangspunkterne og -argumenterne eller kender et program, der uddrager det fra DLL'en selv?

Bedste reference


Raymond Chen fra Windows Shell Team diskuterer dette i en blogartikel. [3]


Kort sagt er der ingen dokumenteret, understøttet måde at gøre dette på XP. Du skal fortsætte med at bruge den hack du har fundet. I Vista kan du bruge ITrayDeskBand. Windows 7 proceslinje er selvfølgelig anderledes igen.


Raymond påpeger også, at programmer ikke bør ændre brugerens valg af synlighed for Quick Launch baren.  Det er ikke noget, et program skal gøre
  Quick Launch-linjen vises eller skjult er en slutbruger
  indstilling, og programmer bør ikke overstyre brugerens
  præferencer. Explorer udsætter bevidst ikke en
  interface til at vise og skjule proceslinjeband fordi det
  ville bare være et mål for misbrug. Som det program, der ønsker at afinstallere andre programmer, vil proceslinjen blive en kampfelt blandt programmer, som alle ønskede
  at tvinge sig på og tvinge deres modstandere væk. Brugeren er arbiter af hvad der går ind i proceslinjen.