Git på Windows 7 til Android i Eclipse: Hvordan bruger jeg versionskontrol på eksisterende projekt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvordan tager jeg mit eksisterende projekt i Eclipse på Windows til Android og sætter det inden for en filial i et depot for Git? Jeg vil også dele dette lager med min ven til hjælp kode. Han har allerede oprettet et Git-depot og sendt mig adresse og legitimationsoplysninger. Jeg ved bare ikke hvordan man skal hen til dette?


Når jeg får en cmd linje til Git på Windows, hvad skal jeg gøre for at tilføje/klone dette projekt til mine venner repo eller min egen (så hvordan deler jeg mit repo med ham?). Jeg bruger Git med GitHub i Ubuntu (jeg satte det ikke op), men jeg ved ikke rigtig, hvordan man skal sætte det op.


Jeg har allerede installeret en plugin egit og har haft problemer med det. Jeg vil gerne bruge en separat interface fra Eclipse til Git nu.


Spørgsmålets ben: Hvordan får jeg mit eksisterende Android-projekt til et Git-depot, der IKKE er en plug-in til Eclipse?

Bedste reference


Download msysgit fra http://code.google.com/p/msysgit/[1]


Download TortiseGit https://tortoisegit.org/. Hvis du bruger private nøgler, skal du sørge for at vælge Plink i stedet for openssh. Jeg har haft problemer med OpenSSH til Windows. [2]


Tilføj din private nøgle, hvis du bruger den til Pageant (inkluderet med Tortise Git).


Klon dit depot med Tortise Git.


Kopier alle dine filer til den nye mappe.


På Tortise Git-kontekstmenuen skal du vælge Tilføj.


Vælg alle


Begå


Skubbe


Det ville være de korte instruktioner.


Også, hvis du er komfortabel med kommandolinjeværktøjerne, omfatter msysgit Git Bash, som er lidt som at bruge Git i Linux.

Andre referencer 1


http://nathanj.github.com/gitguide/tour.html Dette er en god tutorial på en gui-version af git. i dit tilfælde ville du lave en git klon fra den eksisterende url, at dit projekt er gemt i eller oprette et nyt depot, hvis du ikke har sat en op på github endnu. [3]