MySQL binær logfil ikke oprettes - Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har installeret MySQL som en del af XAMPP.


Under forsøg på at oprette replikering har jeg tilføjet følgende linjer til c: \ windows \ my.ini: [1]


[[Mysqld]]

log-bin=C:/mysql-bin

server-id=1


Som du kan se, har jeg angivet et fuldstændigt stinavn for logfilen, så der skal ikke være nogen tvivl om hvor den er. Jeg har også brugt en skråstreg som anbefalet. Jeg har bekræftet i WinMySQLadmin at my.ini bliver læst. [2]


Jeg har kørt et INSERT-forespørgsel og bekræftet i phpMyAdmin, at tabellen er opdateret. Jeg har lavet en FLUSH TABLES WITH READ LOCK. På linket ovenfor er det det anbefalede næste trin i opsætningen af ​​replikering, men bare hvis output til logfilen blev buffereret, håbede jeg, at det ville spyle det. Men ingen filer i formularen mysql-bin * vises overalt på C: drevet. Kan nogen hjælpe?

Bedste reference


Svaret ser ud til at ligge i en skjult my.cnf-fil.


MySQL-konfigurationer kan gemmes i my.ini eller my.cnf, i C: \, C: \ WINDOWS eller MySQL-mappen selv. I Windows Stifinder vises my.cnf som bare ren min (selvom jeg ikke gemmer udvidelser for kendte filtyper). Hvis jeg spørger Windows om at søge efter det, finder den det ikke (tilsyneladende synes det .cnf-filer er short-cuts og ignorerer dem.) Hvis både my.ini og my.cnf eksisterer, har den alt-men-usynlige my.cnf forrang.


Det hjælper ikke at WinMySQLadmin viser indholdet af my.ini (som ignoreres), men ikke af my.cnf (som ikke er).