Node.js + Socket.io + Windows 7/8?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har søgt overalt, men kan ikke synes at finde en løsning. Er det muligt at installere Socket.io på Node.js på Windows 7?


Hvis ikke, er der en slags alternativ, eller kender du til fremtidig Windows-support?


Normalt bruges pakken manager Node.js, men jeg kan ikke finde en måde at installere den på Windows. Http://npmjs.org/[15]


Jeg bruger for tiden Node.exe (ikke kører det gennem Cygwin).


Sådan forestiller jeg mig, at det ville blive installeret på Windows, hvis NPM fungerede:


npm install socket.io


Node Package Manager fungerer nu på Windows 7Du skal blot installere Node.js og skrive npm install socket.io til Windows-konsollen og se i C:Users[insert username] ode\_modules. [16]

Bedste reference


Jeg bekræfter at npm install socket.io fungerer perfekt med Node.js 0.6.10 på Windows   7 (Husk at køre cmd som administrator).

Andre referencer 1


For alle, der har problemer med at få Node.js og socket.io arbejder på Windows ...


Der er nodejs-win-projektet på Google Code.


http://code.google.com/p/nodejs-win/downloads/detail?name=node\_setup\_0.5.6.7.exeu0026amp;can=2u0026amp;q=[17]


Og her er en video, der viser det grundlæggende ved at bruge det.


Node.JS & Socket.IO Chat System i Windows [18]

Andre referencer 2


Nu, at Node.js version 0.6.0 er tilgængelig, og det synes ret stabilt hidtil, vil jeg foreslå at bruge det, hvis du planlægger at udvikle på Windows.


http://nodejs.org/download/[19]

Andre referencer 3


Brug enten en Linux-boks eller git clone socket.io repository og require det fra en lokal sti.


Du skal kopiere hele socket.io biblioteket til for eksempel lib/socket.io/


var io = require("./lib/socket.io/index.js

Andre referencer 4


npm kører på Node.js. Hvis du har problemer med at køre npm, skal du også have problemer med Node.js. Forudsat at du kører Node.js gennem Cygwin, så skal du kunne kørenode npm install socket.io(Hvilket er det samme som npm installations socket.io)


Også.


Npm er bare Node.js pakkechef. Der er intet, som det giver, at du ikke kan komme fra repositorierne selv. Det er bare af indlysende grunde meget nemmere at bruge npm.


Hvis du vil have socket.io inkluderet, skal du bare oprette en node\_modules-mappe inde i din /lib mappe eller hvor dit projekt er, og klon derefter socket.io til det.


https://github.com/LearnBoost/socket.io[20]

RedigerOP viste, at han bruger node.exe. Der er ingen måde i dag fra 1. september 2011 at bruge npm med node.exe. Det er i øjeblikket på node.exe køreplanen og vil forhåbentlig være afsluttet snart, men ikke fra i dag.
(Se postliste, hvis du vil blive opdateret).

Andre referencer 5


Siden 0.6.6-versionen (så vidt jeg husker) Node.js har en normal version til Windows, og efter installationen vises en npm.exe-fil i installationsmappen, ikke sikker på, hvordan jeg lige kørte det, måske noget som node npm install socket.io.


Eller måske npm install socket.io. Hvis ingen af ​​disse fungerer, skal du prøve at udføre npm ved at skrive den fulde sti til den (medmindre du har tilføjet en systemvariabel for stien). Til posten - jeg har installeret sokcet.io med succes på Windows   7 via npm :)

Andre referencer 6


Indtil NPM er bygget til Windows, skal du hente pakkerne manuelt og oprette mappen struktur node\_modules i mappen node.exe. Følg dette indlæg. [21]

Andre referencer 7


For mig downloader modulerne direkte fra GitHub og sætter dem i 'node\_modules' -kataloget. AFAIK, det er hvad npm gør. Det virker både, hvis du lægger det i din brugerkatalog eller i samme mappe som node.exe.


Det er dårligt, at der ikke er nogen Windows-port til npm, da der næsten ikke er nogen porting, der skal gøres, og at node kommer som en selvstændig eksekverbar i stedet for en installatør, som Python.

Andre referencer 8


Jeg konfronteret det samme problem og redigerede Socket.IO biblioteket til at arbejde på windows. Detaljer om det samme kan du finde her. [22]

Andre referencer 9


Jeg havde det samme problem med Node.js v10.22 på Windows   7 - dette fungerede for mig:


npm install socket.io@0.8.4

Andre referencer 10


Opret en fil kaldet package.json i din projektmappe med følgende.


{
   "name": "project name",
   "description": "project description,
   "version": "0.0.1",
   "dependencies": {
    "express": "2.4.6",
    "socket.io": "version"
   }
}


Kør derefter npm-installationen