Plone 4.1 Windows Installer Changes

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har lige installeret setup-plone41-4.1.0-5091-win32.exe fra Plone.org. Der er mange ændringer fra Plone 4.0.x Windows installatør, herunder forsvinden af ​​Plone Controller og ZEO installeres automatisk via buildout.


Jeg forstår, hvordan du starter/stopper Plone fra kommandolinjen, så Plone Controller's forsvinden er kun en mindre ulempe. Men jeg glæder mig med at forstå ZEO-installationen. Jeg har søgt her på Stack Overflow, Google, Plone.org, spørgsmålet tracker og Enfold Systems 'hjemmeside, men kan ikke finde nogen dokumentation for denne nye Windows installer. Den eneste dokumentation, der leveres i installationen, er en reklame for Enfold Proxy (som jeg allerede er kunde til).


Hvor kan jeg finde ud af mere information om det nye Windows installationsprogram og de ændringer, der er foretaget? Er Plone Controller gået for godt? Hvorfor er ZEO nu en del af standardinstallationen?


Enhver hjælp er værdsat.

Bedste reference


Jeg tror, ​​du leder efter den nye Windows Plone Installer dokumentation her:


https://docs.google.com/document/d/19-o6yYJWuvw7eyUiLs\_b8br4C-Kb8RcyHcQSIf\_4Pb4/edit?hl=en\_US[1]


Når du har installeret tjenesterne, kan du stoppe/starte dem fra serviceinterfacet under Computer Management (du behøver ikke at køre dem fra kommandolinjen).