Sådan modtager du MPEG-TS multicast fra Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi har i øjeblikket et system med live video kodet til en MPEG-TS multicast stream, der modtages af fjernsyn med STB'er. Udover tv'er vil vi gerne indlejre videoen i vores Windows-applikation.


Jeg ved, at VLC vil modtage strømmen, men foretrækker både en løsning, som jeg kan integrere i en eksisterende applikation uden at spille vindueskiftende spil og et uden licensproblem. Jeg er klar over, at det sandsynligvis betyder, at jeg ikke ser på en gratis løsning, det er fint, inden for grund.


Nogen kender et godt produkt til dette? Enten noget nemt at bruge, eller en plug-in til WMP.

Bedste reference


Du skal udvikle et simpelt DirectShow filter, der lytter på en given port og bare sender ned hver pakke, den havde modtaget.


Jeg har ikke en prøve handy, men det er meget enkelt, flere hundrede linjer med kode.


Derefter forbinder du kun dette filter til en MPEG2 Demultiplexer, der kan dekodes transport stream.


NVidia og Elecard kommer først til at tænke på, selv om den tidligere ikke forbinder under debugger.


Derefter forbinder du demultiplexer med decoder og endelig til renderer.


Demultiplexerne og dekoderne håndterer live stream-problemerne godt, du tager bare UDP pakkerne op og sender dem ned til dem.


På grund af licensproblemer kan MPEG2 dekodere ikke være gratis (ffmpeg og VLC krænke licensen), så du skal købe dekoderen.


Besøg http://elecard.com , de har et flot udvalg af MPEG2 produkter. [14]

Andre referencer 1


Udvidelse på Quassnois svar ...


Du kan tjekke Haali Media Splitter for at fungere som en 'MPEG2 Demultiplexer.' Dette er et filter, der kun trækker den komprimerede video og lyd ud af transportstrømmen, så jeg gætter på, at den ikke har nogen licensproblemer. De fleste pc'er med en dvd-afspiller på dem har allerede en licenseret DirectShow MPEG2-dekoder, så du kan nok kun bruge en, der allerede er installeret (eller køb en licens fra et sted som elecard, hvis du virkelig vil være sikker). [15]


Da du udvikler din DirectShow-applikation, kan du finde Monogram GraphStudio som et nyttigt værktøj til at designe filterkæderne. [16]