asp.net - Kunne ikke oprette forbindelse til Web Developers indbyggede webserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDa jeg i går returnerede til Visual Web Developer, kunne jeg ikke længere køre/fejle mine projekter. Når du klikker på den grønne afspilningsknap, startes ASP.NET Development Server (og det vises i systray), men browseren viser kun fejlmeddelelsen 'Firefox kan ikke oprette forbindelse til localhost: 58127' (oversat fra svensk). IE7 siger 'Kan ikke vise webside'.


Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor dette sker. Det fungerede et par uger tilbage. Kan der være en Windows-indstilling, der ødelægger ting? (Jeg har forsøgt at deaktivere firewall uden nogen ændring.)

Bedste reference


Bruger du Vista? Jeg har haft de samme problemer med nyere Vista-opdateringer.


For det første skal du sørge for, at Visual Studio kører 'Som administrator'.


For det andet, når browseren starter, skal du erstatte 'http://localhost:' med 'http://127.0.0.1:'. Hvis det virker, så er det fordi en Windows Update slog op din værtsfil. [1] [2]


Hvis dette er tilfældet, skal du sørge for at værtsfilen har denne linje i den, uden bemærkninger: '127.0.0.1 localhost'


min værtsfil er i denne mappe: 'C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc'


din vil være noget der ligner det.

Andre referencer 1


Bruger du måske NOD32 eller et andet antivirusprogram, der kan forårsage problemer? [3]

Andre referencer 2


Jeg stødte på dette problem i dag og ville bare uddybe, fordi min værtsfil havde '127.0.0.1 localhost' allerede defineret.


Jeg kunne se standard IIS-webstedet ved at henvise til localhost, men da jeg prøvede debugging i min IDE, ville det altid vise 'kan ikke vise webside' i IE og 'Ups! Google Chrome kan ikke oprette forbindelse til localhost' i Chrome.


Jeg åbnede en kommandoprompt og skrev 'netstat -a' og gennemgik resultaterne. Jeg så, at min port, der blev brugt af min debugging webserver, blev opført som 'LISTENING' kun på den lokale adresse på [[:: 1]]:


TCP [[:: 1]]: 64212 [[ComputerName]]: 0 LYTNING


Hvad der er usædvanligt for mig, er at fejlfinding fungerede i et stykke tid, og så syntes det som om det pludselig stoppede. De første par gange skete det, jeg installerede Visual Web Developer Express 2010. Det blev ret irriterende, fordi det var en lang proces, og problemet fortsatte med at genopstå efter hvad der syntes at være en vilkårlig periode.


Denne seneste gang ændrede jeg min værtsfil til at omfatte ':: 1 localhost' (modsat af denne løsning og mange andre jeg fandt online), og det har løst mine problemer med mit debugging-miljø.


Jeg er taknemmelig, det løste mit problem, men jeg er stadig nysgerrig om hvorfor og hvordan mit fejlretningsmiljø synes at ændre. Desuden er jeg nysgerrig, hvorfor der er flere loopbackadresser end 127.0.0.1. Er ':: 1' en ip6-standard? Hvis det er tilfældet, bør ikke localhost være ruting til 127.0.0.1 og fortolket af tcp/ip stacken som det samme som :: 1?

Andre referencer 3


Jeg havde dette problem med Visual Studio 2013 . Jeg har indstillet Firewall -systemet manuelt. Det betyder, at FireWall på meddelelsestidspunktet meddeler mig. Forkert tilknyttet 'devenv.exe' blev blokeret af Firewall. Korrekt kommunikationsmåde 'devenv.exe' løser problemet. i dit tilfælde cheeck firewall muligheder og filtreret kommunikation.