c ++ - Hvad er nogle gode værktøjer til måling af hukommelsesallokeringer på Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en applikation, der fortsætter med at bruge mere og mere hukommelse i takt med at tiden går (mens den kører aktivt), men der er ingen lækager. Så jeg ved, at programmet ikke gør noget helt forkert, hvilket ville være let at finde.


I stedet vil jeg spore tildelinger, så jeg kan begynde at spore problemet, og på en Mac bruger jeg Instrumenter, som giver en detaljeret profil af hvilke objekter der er blevet tildelt, og hvem, men på Windows, hvad skal jeg bruge?


I øjeblikket arbejder jeg med C/C ++ på Windows XP ved hjælp af VS2005. Så alle værktøjer til denne opsætning vil være gode og forhåbentlig værktøjer, der er gratis eller i det mindste giver et par uger forsøg, fordi det tager lidt tid at Udfyld eventuelt køb (corporate stuff), hvis det er nødvendigt, og jeg har deadlines.


Tak!


 Jeg bruger VLD, så jeg ved, at programmet ikke har nogen lækager, men det ser ud til at være hogging mere hukommelse end nødvendigt, og ikke returnere det, så jeg skal spore tildelinger, ikke lækager.

Bedste reference


Memory validator ville være ideel til dig.
http://www.softwareverify.com/cpp/memory/index.html[2]

Andre referencer 1


Glowcode er her. Det har den værste brugergrænseflade i verden. Internerne har ting selvom, hvis du har tålmodigheden til at kæmpe gennem den rædsel, der forsøger at få det til at fungere rigtigt. Der er en 21 dages gratis prøveperiode. Jeg har fundet det til en livredder, men du skal virkelig finde den fejl. [3]

Andre referencer 2  Visual Studio aktiverer hukommelselækage
  Opdagelse

  
  De primære værktøjer til at registrere hukommelse
  lækager er debugger og CRT
  fejle heap funktioner. For at aktivere
  debug heap funktioner, inkludere
  følgende udsagn i dit program:#define CRTDBG\_MAP\_ALLOC
#include <stdlib.h>
#include <crtdbg.h>


http://msdn.microsoft.com/en-us/library/e5ewb1h3(VS.71).aspx[4]