c ++ - Hvordan integrerer jeg WebKit i et vindue?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem
   Mulig duplikat:

  Sådan integreres WebKit i mit C/C ++/Win32-program?

Jeg forsøger at integrere WebKit-projektet i min løsning. Først vil jeg gerne gøre Webkit inde i et typisk vindue og lade det indlæse nogle pseudorandom URI.


Jeg forsøgte at checke kilderne fra http://svn.webkit.org/repository/webkit/trunk/Source/og jeg blev straks forvirret på, hvilke overskrifter der skulle medtages. Jeg begynder med webkit/win/WebView.h og det smed en fejl, der ikke kunne indeholde Webkit.h Retfærdigt nok, der er ingen sådan fil ... så begynder jeg at læse officiel dokumentation, men fundet ud af, at der ikke er nogen undtagen for mål -C som ikke engang angiver hvad der skal inkluderes i hvilken funktionalitet. [4]


Jeg arbejder med Visual Studio 2010 og Windows 7. Endelig tænker jeg på projektet, der kører på Linux, men det krav er lige fra bordet lige nu.


Jeg forsøgte googling for hjælp, som ikke rigtig viste resultater med kodeprøver eller oplysninger om, hvad jeg egentlig burde gøre.


Jeg er ikke interesseret i Qt eller Gecko.


Jeg tror, ​​jeg vil bruge WebView, men jeg har virkelig ingen idé om, hvordan og mine C ++-færdigheder er rustne, og alt jeg ved er begreber, jeg har ikke gjort meget noget med sproget.

Bedste reference


Der er et accepteret svar til 'Sådan integreres WebKit i min C/C ++/Win32 applikation?'. Jeg synes, det kan være det bedste sted at starte. IIRC WebKit giver forskellige grænseflader til forskellige funktioner, og du skal sørge for, at du har implementeringer til alle dem, du har brug for i din ansøgning.


ChromEmbedded kan være et besøg værd, men der kan være variationer i WebKit-implementationerne. [6]

Andre referencer 1


Jeg opretholder en Windows-port af WebKit (i WebKit-depotet), der erstatter de forskellige Apple-specifikke biblioteker, så det kan omfordeles frit.


Jeg skrev nogle eksempler kode, der viser, hvordan man integrerer WebKit i et rent WinAPI-program. Lageret indeholder også en version af WebKit DLL'erne, headerfiler og linkbiblioteker, der er nødvendige for at bruge det. [7]