.net - Nuværende C ++ Best Practices & IDE'er

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har levet under en Java-rock i omkring 5 år nu. Jeg har pludselig et behov for at skrive et Windows-kun-program, som jeg tror ville være bedst egnet som enten ren C ++/Windows eller C ++. NET (jeg er ikke sikker som endnu). Årsagen er, at jeg skal gøre alle slags meget OS-specifikke (Windows-specifikke) operationer, der ikke giver mening i Java-verdenen.


Så jeg spørger, siger jeg opdager, at .NET ikke passer til mit projekt (det skal afgøres). Så så er mit eneste andet alternativ at skrive en C ++/Windows applikation. Hvad er IDE's valg i disse dage?

Bedste reference


Visual Studio 2010 eller gratis alternativ Visual Studio Express


http://www.microsoft.com/express[1]

Andre referencer 1


Hvis du alligevel udvikler på Windows, er Visual Studio et godt valg til en IDE.


Forresten, som du er vant til Java, kan .NET ved hjælp af C # være et bedre valg for dig end C ++. Og det burde give dig næsten alle de OS-funktioner, du har brug for, selvom jeg ikke har meget erfaring med .NET jeg har at indrømme.


Men hvis du virkelig vil bruge C ++, ikke gider med den enkle Win32 API eller endda MFC. Qt er et meget bedre valg og er endog uafhængigt af platformen. Eller brug .NET med C ++/CLI, men så kan du også bare brug C #, hvilket er et meget mere naturligt valg til .NET, især når det kommer fra en Java-baggrund.


Men uanset om C ++ eller C #, Visual Studio er IMHO det bedste IDE på Windows, især i forbindelse med .NET.

Andre referencer 2


Den bedste Windows IDE er Visual Studio, som kommer fra Microsoft selv. Hvad angår bedste praksis, er der nogle artikler, som jeg har fundet nyttige. De er ikke enden-alt-være-alle af enhver strækning af fantasien, men de er gode retningslinjer, samlet:

► http://google-styleguide.googlecode.com/svn/trunk/cppguide.xml

► http://geosoft.no/development/cppstyle.html[2][3]

Andre referencer 3


Mens Visual Studio sikkert er IDE til valg til Windows-udvikling, tror jeg, at C # kan være en levedygtig mulighed for dit projekt. Du siger, at du er en Java-udvikler, så at arbejde med C # vil være mere komfortabelt end sige C ++. NET. Plus, C # tilbyder mange gode API'er til at arbejde med Windows via .NET. Afhængigt af dit projekt virker C # som et muligt tredje alternativ baseret på din beskrivelse.