winapi - Montering af en strømcoder som et drev i vinduer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemAf en række årsager, der drejer sig om omkostninger til kopiering og travels af Windows-filsystemet, skal jeg montere en strømkoder som et drev, så de indgående data blot kan blindt henføres til dette 'drev', aggregerede og kodede, uden at kildeprogrammet er noget klogere. Dette ville være grundlæggende trivielt på Linux, men synes at være en opadgående kamp på windows.


Specielt vil jeg kunne 'montere' en tjærebygger, som jeg ved, lyder underligt, men der er en overbevisende grund til at gøre dette. Er der et værktøj eller et bibliotek, der beskæftiger sig med dette? Måske en uklar del af Windows API?


Dette ser lovende ud ... men det synes at være beregnet til at montere mapper eller lignende, snarere end 'enheder'. Jeg har kontrol over, hvor dataene er skrevet, så jeg kan angive en vilkårlig sti. [1]

Bedste reference


Har erfaring med virtuelle drev (se vores Virtual Storage produktlinje) Jeg kan sige, at din opgave har brug for en omdefinering. Som sagt i kommentarer forventes drev (eller bedre filsystemer) i Windows at være nemlig filsystemer (i modsætning til Unix World), og som sådan skal de understøtte visse læse- og opregningsoperationer, hvilket ikke er noget, du forventer.


Sandsynligvis er det nærmeste, du kan gøre, et virtuelt drev i hukommelsen, hvis indhold derefter overføres til din ansøgning på en eller anden måde. Brugeren vil trække dataene til dit drev og ved afmontering (eller på anden kommando) drives indholdet videre til andet program.


Flere af vores produkter kan bruges til din opgave (se CallbackDisk, Callback File System og SolFS OS Edition på Virtual Storage-siden), men de er alle kommercielle produkter. Hvis du har en engangs- eller kortsigtet opgave, kan du bygge noget til din brug med en prøvenøgle. [2]


Der findes gratis tilgang til din opgave, nemlig Pismo File Mount og Dokan, men jeg ved ikke, hvor godt de passer.