windows - Hvad er den bedste måde at redigere midten af ​​en eksisterende fladfil på?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har værktøj, der skaber variabler til en simulering. Den nuværende arbejdsproces involverer håndkopiering af disse variabler i simuleringsindgangsfilen. Indtastningsfilen er en standard flad fil, dvs. ikke binær eller XML. Jeg vil gerne automatisere tilføjelsen af ​​variablerne til den flade inputfil.


Variablerne kopierer over eksisterende variabler i filen, f.eks.


Nye Variabler:
Længde 10
Højde 20
Dybde 30


Gamle variabler:
...
Vægt 100
Alder 20
Længde 10
Højde 20
Dybde 30
...


Vil gerne have de gamle variabler kopi over den nye variabel. De er 200 linjer i den flade indgangsfil.


Tak for enhver indsigt.


P. S. Dette er på Windows.

Bedste reference


Hvis du sætter dig fast ved at bruge flad, så sætter du dig fast ved hjælp af den gammeldags måde at opdatere dem på: læs fra original, skriv til temp-fil, skriv enten den oprindelige række eller skift dataene og skriv det derefter. For at tilføje data skal du skrive det til tempfilen på det relevante punkt; For at slette data skal du simpelthen ikke kopiere den fra den oprindelige fil.


Endelig lukker begge filer og omdøber tempfilen til det oprindelige filnavn.


Alternativt kan det være på tide at tænke på en lille database.

Andre referencer 1


For noget som dette ser jeg på en simpel skabelonmotor. Du har en basisskabelon med foruddefinerede markørtegn i stedet for variable værdier og så send bare de værdier, der kræves til din motor sammen med skabelonen, og den vil spytte ud resulterende fil, alle til stede og korrekte. Der er en række Open Source-skabelonmotorer til rådighed i Java, der vil opfylde dine behov, jeg forestiller mig, at sådanne ting også er tilgængelige i dit valg sprog. Du kan endda rulle din egen uden for meget besvær. [1] [2]