En egnet native Windows-udviklingsplatform til en .NET-udvikler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHilsner til dette store samfund. Her er mit spørgsmål.


Under udviklingen af ​​.NET Windows-programmer fortsætter jeg med at løbe ind i det samme problem igen og igen:


Jeg er ivrig efter at bruge den nyeste og bedste .NET ramme med alle de skinnende nye funktioner, men det kræver, at brugeren har den version af .NET installeret, hvilket igen kræver en i det mindste moderat opdateret version af Windows.


Dette viser sig at være OK i en virksomhed/privat indstilling, hvor du kan anmode klienten om at overholde kravene.


Men når man udvikler applikationer til kunder, der ønsker at give applikationen til eksterne brugere af enhver art, vokser dette hurtigt til et stort problem. 250 MB. NET downloads og begrænset Windows version kompatibilitet er en stor no-no.


Jeg har forsøgt flere produkter, der hævder at aktivere .NET-applikationen til at fungere uden .NET-rammen, men de eneste, der arbejder, gør deres arbejde ved en form for virtualisering, hvilket slutter med store eksekverbare filer (opadgående på 100 MB). Dette er bare ikke den naturlige måde at gøre ting på.


Så meget som jeg forstår det, er min eneste måde at gå rundt på dette problem på at ændre på indbygget applikationsudvikling. Dette regulerer alle de 'cool' former for udvikling, som f.eks. NET og Java med det samme.


.NET synes at være til udvikling under 'kontrollerede forhold', mens indfødte applikationer er 'for det vilde'.


Jeg har brug for en opdateret udviklingsplatform med en god IDE, der er i stand til at skabe applikationer til alle de nuværende Windows-versioner (XP SP1 og opad vil være OK). Også et sprog tæt på C # og biblioteker tæt på .NET foretrækkes, men ikke et must.


Efter min viden kan Visual C ++ oprette indbyggede applikationer i Visual Studio, men jeg er bekymret for, at dette er mere eftertanke for MS.


Der er også Delphi, som synes at være centreret rundt, og gør lige hvad jeg har brug for.


Hvilken udviklingsplatform vil du anbefale? (andre er også en mulighed) Er jeg helt forkert og .NET-udvikling egentlig egnet til en bred klientbase af ikke-tekniske brugere?


langvarig, jeg kender :)

Bedste reference


Embarcadero Delphi er til din sag. Af den måde har Delphi og C # samme skaber - Anders Hejlsberg. [1]


Da jeg konfronterede det samme spørgsmål, som du står over for lige nu, besluttede jeg mig for følgende:


Folk, der betaler for software, er i de udviklede lande, som f.eks. USA og EU.
I disse lande er folk hurtigere for at opgradere operativsystemet.
Så den person, der er mere tilbøjelig til at købe min software, har Vista mindst, derfor har. Net 3.


Men det er helt sikkert dig, der skal udnytte kraften i den indfødte udvikling eller holde fast ved enklere og renere, men mere begrænsende anvendelige løsninger.


Jeg vil heller ikke anbefale at bruge Visual Studio som et udviklingsmiljø for C + + native projekter, da efter .Net virker udviklingen i C ++ for meget af hovedpine.