Er Windows Logo (TM) Certified applikationer sværere at skrive i Java?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemTredjepartsleverandører, der bruger vores software som en komponent, ser Windows Logo Certification som et vigtigt udvalgskriterium. 90\% af kravene er lette at overholde fleksibiliteten i implementering af Java-programmer. Nogle umiddelbare vanskeligheder præsenterer sig selv: • Tagning af jarfiler med ressourcestrenger til versionsinformation.

 • Flytter fra egenskabsfiler til .INI-filer

 • Navn på kort sti/lang sti/UNC er ikke godt understøttet af biblioteker

 • Kig og følg kravDisse vil kræve nogle seriøse omskrivning til adressering. Jeg kan fortolke specifikationerne for tæt. Jeg fandt et anstændigt eksempel på en applikation, der opnåede Windows 2000-certificering. Udseendet i dette tilfælde henviser kun til et synligt installationsprogram, som vi præsenterer. Selv specifikationerne indebærer selv ting i beskrivelserne, der ikke er virkelig dækket af kravets titel. [4]


1.5 Programmet bør ikke læses fra eller skrives til Win.ini, System.ini, Autoexec.bat eller Config.sys [5].


uddrag:


Hvis din ansøgning bruger oplysninger, som du ikke ønsker at indsætte i registreringsdatabasen, skal du oprette en privat initialiseringsfil og placere den i mappen med programmets eksekverbare filer. Du kan nemt administrere installationen af ​​ en privat .ini-fil , samt tilføje eller fjerne oplysninger fra eksisterende .ini-filer ved at bruge Windows Installer til at installere din applikation.


Enhver feedback vil blive værdsat.

Bedste reference


Bemærk venligst, at eksempel for en INI-fil ikke skal tages som mandat. Hvad du kalder 'titel' er virkelig kravet selv. Årsagen hertil er, at specifikationerne blandt andet er beregnet til at forhindre applikationsinstallationer i at forstyrre hinanden. Flytter til private konfigurationer (enten i filsystemet eller i registreringsdatabasen) understøtter dette.


Faktisk er det nuværende forslag ikke længere INI-filer, men registreringsdatabasen for små dele af konfigurationen og XML-filer i \%APPDATA\%, hvis du har meget.

Andre referencer 1


For udseendet og følelsen skal du ringe til dette ved at bedømme din main() -funktion:


  log.info("Setting java look and feel");
  try {
    UIManager.setLookAndFeel(UIManager.getSystemLookAndFeelClassName());
  } catch (Exception e) {
    log.warn("Could not set system look and feel", e);
  }
  // Make sure we have nice window decorations.
  JFrame.setDefaultLookAndFeelDecorated(true);
  JDialog.setDefaultLookAndFeelDecorated(true);