c ++ - Menu Command Update Handlers i dialogbokse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en dialogbaseret MFC-applikation. Min dialogboks har en menu, og jeg bruger den her beskrevne teknik til at aktivere menuacceleratorer i dialogboksen. [2]


Dette virker fint, men jeg kan ikke synes at finde nogen måde at implementere opdateringer til menukommandoer. Eller snarere har jeg implementeret opdateringshandlere, men det kan ikke synes at finde en god måde at få MFC til at ringe til dem.


På internettet har jeg fundet funktioner som UpdateDialogControls() for at implementere kommandopdateringshåndteringsprogrammer til dialogbørskontrol. Men jeg vil gerne gøre dette til kommandoer i en dialogboksmenu.


Nogen forslag?

Bedste reference


Jeg har ikke meget i MFC, men jeg har arbejdet med almindelig win32, men det ser ud til, hvad du har brug for ON\_UPDATE\_COMMAND\_UI-makroen. Og hvis du ser på den venstre navigationsmenu, kan du også finde 'Under Update Handlers Called' emne. [3]]]


Og sørg for, at du overalt passerer håndtaget til vinduet, du reelt passerer håndtaget til dialogboksen med menuen (fx notering 3 i vejledning).