git - kommandolinje sammenfletningsværktøjer til Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr der kommandolinjefletningsværktøjer til Windows? Jeg tænker på værktøjer, der kan bruges i forbindelse med andre værktøjer (f.eks. Git, unison) for at løse konflikter.


Faktisk behøver det ikke strengt at være kommandolinjebaseret, så længe det 'samarbejder' med andre kommandolinjeværktøjer (som jeg nævnte, git for eksempel), så er det fint.

Bedste reference


Araxis Merge er et fantastisk diff/fusion værktøj til Windows og Mac, og de tilbyder også en kommandolinje og en. NET API version af deres diff/fusion engine. [1]


Araxis Merge er det eneste værktøj jeg kender til på dette tidspunkt, der kan sammenligne og fusionere to filer med forskellig tekstkodning, f.eks. en UTF-8 og en ANSI-fil side om side.


Marc

Andre referencer 1


Jeg har brugt KDiff3 og jeg har hørt gode ting om WinMerge. Jeg er ikke sikker på, hvad kommandolinjens samarbejde du leder efter; Jeg bruger disse værktøjer sammen med TortoiseSVN uden problemer. [2] [3]

Andre referencer 2


Problemet med grafiske fusionsværktøjer (som WinMerge) er, at Git venter exitkode (eller validering af brugeren efter udgangen af ​​diff-værktøjet) , hvilket indebærer at brugeren først lukker det eksterne diff værktøj.


Og et rent kommandolinie diff værktøj er ikke meget praktisk at bruge til fusion formål ...

Andre referencer 3


Udover Sammenlign 3 Pro understøtter kommandolinjens sammenlægninger og kan håndtere dem både interaktivt eller ikke-interaktivt (automerging uden et vindue). Det angiver exitkode, så det kan integreres med andre værktøjer, og det håndterer sammenlægning af filer med forskellige kodninger.