myren er ikke anerkendt som en ... 'Fejl med Apache Ant 1.8.2 på et WIndows 7-system

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem



Jeg fortsætter med at få den fejl, i Command Prompt, selvom jeg har fulgt både online-instruktionerne og Spørgsmålsløsningen her - ikke anerkendt som en intern.


Jeg har fulgt dette: ant.apache.org/manual/install.html og har downloadet Apache ANT 1.8.2 og sætte mine variabler til C:ant, hvilket er det jeg brugte til antinstallationen. ANT\_HOME var variablen Jeg brugte det. Jeg tilføjede dette til miljøvar path: \%ANT\_HOME\%in; .Jeg lavede en anden variabel og kaldte den PATH og tilføjede \%ANT\_HOME\%in; til den. Jeg gjorde alt dette i systemvariablerne. Efter en genstart logged jeg ind og det tillod mig stadig ikke at bruge kommandoen antversion til at hente nogen oplysninger om ANT-installationen. Jeg har også startet flere nye kommandopromptinstanser, og jeg fik stadig en fejl fra 'ant -version'.


Mine systemvariabler har både ANT\_HOME og JAVA\_HOME tegnet sig for. C:ant er hvor min ANT\_HOME er, så jeg sætter værdien af ​​ANT\_HOME variablen til det. \%JAVA\_HOME\%in;\%ANT\_HOME\%in; er i slutningen af ​​'Path' -variablen. Jeg nulstillede min computer og lavede flere kommandoprompt efterfølgende, og anerkender stadig ikke ANT. Jeg kan anmode Java 's information uden problemer, men ikke ANT' s. Hjælp venligst.


Jeg har indstillet variablerne korrekt, og indstiller også en anden PATH, der ikke er min oprindelige sti-variabel. Lad mig vide, om der er noget, jeg gør galt.


EDIT: opdateret efter anmodning fra trashgod.

Bedste reference


Checker bare:



  • Du skal definere i dine miljøvariabler ANT\_HOME=C:ant og det relevante JAVA\_HOME sæt.

  • Du har brug for i din PATH \%ANT\_HOME\%in såvel som \%JAVA\_HOME\%in.

  • Du skal bekræfte, at ant.bat er i \%ANT\_HOME\%in.

  • Du kan fjerne linjen @echo off fra ant.bat. Det er den første linje. På denne måde, når du skriver ant som en kommando, vil det vise dig alle kommandoer, der udføres.



Kontroller værdien af ​​din \%PATHEXT\% variabel. Dette er tilføjelserne tilføjet til kommandoer for at finde eksekverbare kommandoer.


For eksempel er minen


.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.PL;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.PSC1


Det betyder, at den først forsøger ant.com, derefter ant.exe og endelig ant.bat, før den udfører ant.bat.


Hvilken produktion får du? Får du ant is not recognized as an internal or external command fejl?

Andre referencer 1


Jeg fandt ud af at brugervariablen, hvis du havde mellemrum i stien, der skulle være


ANT\_HOME = "C:Program FilesAdtant"


Bemærk de vedhæftede citater. Så \%ANT\_HOME\%in i stien betød, at myren arbejdede i kommandoprompten fra ethvert sted

Andre referencer 2


bare for at dette spørgsmål kan besvares - baseret på vores diskussioner Jeg tror, ​​at ANT\_HOME-variablen skal sættes til c: \ ant og ikke c: \ ant \ bin for at den skal kunne fungere

Andre referencer 3


Efter en time med frustration fandt jeg, at jeg havde lavet en meget simpel fejl:


I tilfælde som denne, hvor du føjer til din PATH-variabel, skal du sørge for at ikke introducere mellemrum . Da jeg tilføjede\% ANT\_HOME\% \ bin til min PATH-variabel, tilføjede jeg fejlfrit et mellemrum efter det foregående semikolon. Dette vil forårsage alt efter at pladsen er ignoreret.

Andre referencer 4


Ikke sikker på om du har løst dette problem endnu, men fra min erfaring skal du erstatte \%ANT\_HOME\% med den egentlige sti C:ant. Jeg erstatter også min JAVA\_HOME med den egentlige sti C:Javajdk. Først da begynder min Ant og Java kommandoer at fungere korrekt. Håber det hjælper dig.