sql - Forbindelsesproblem ved tilslutning til MSDE2000 med .NET

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et mærkeligt problem. Jeg forsøger at oprette forbindelse til en Microsoft SQL-server fra C # (.Net 4.0). Serveren kører MSDE2000 (8.00.194). Når jeg forbinder, får jeg følgende besked:


System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: TCP Provider, error: 0 - No connection could be made because the target machine actively refused it.)


Min forbindelsestring ser sådan ud, (ja jeg bruger et tomt kodeord):
'Bruger id=sa; Password =; Datakilde=192.168.0.100 \ ?, 1433; Trusted\_Connection=false; Initial Catalog=DATABASE1;'


Jeg har forsøgt at skifte stort set alt i forbindelsesstrengen for at få det til at fungere uden succes. Jeg har endda forsøgt at lave en OleDBConnection i stedet for SqlConnection men uden succes.


Det mærkelige er, at når jeg forbinder via Microsoft Management Studio, kan jeg forbinde og se alt. Men jeg bliver afbrudt mellem hver kommando, jeg sender og skal tilslutte igen.


Ved nogen, hvad problemet kan være, eller hvor skal jeg begynde at kigge for at finde problemet?


Rediger: Jeg kan tilføje, at jeg forsøgte at telnet til maskinen på port 1433, men fik 'Connection closed by host'. Sagen er, at jeg ikke har adgang til computeren, så jeg ikke kan tjekke firewallindstillinger, men er det ikke Management Studio, der forbinder samme måde som. Net gør?

Bedste reference


Er du sikker på, at forekomsten af ​​sådan MSDE 2000 er i gang? kan du oprette forbindelse til dette tilfælde eksternt med dit SQL Management Studio? Hvem har installeret denne instans? som standard er tcp-forbindelser deaktiveret i en standardinstallation, det sker stadig også i SQL Server 2005 Express (ikke sikker på 2008-versionen), så medmindre den fyr, der installerede den, har konfigureret det korrekt eller vidste, hvordan man konfigurerer det, kan du være mangler nogle protokoller, der skal aktiveres.


Er den instans tilgængelig lokalt på den pågældende maskine?


tjek her for standardforbindelsestrenge, tvivler jeg også på det? er et gyldigt instansnavn, og hvis du kender forekomstnavnet, skal du angive det,


http://connectionstrings.com/sql-server#p1 [2]