vinduer - farvet output med Cygwin kommandoer på cmd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemOperativsystem: Windows XP SP3 (Desværre)


Jeg har downloadet og installeret den nyeste version af Cygwin og Git. Jeg har også konfigureret mit miljø til at inkludere mapperne 'bin' for hver i min systemsti og også indstille en brugervariabel TERM=msys. Jeg kan nu gå ind i cmd og bruge følgende kommando, for eksempel:  git statusog få farvet output, dvs. for status, ændringer, der skal overlades, er grønne, mens usporede filer og sådanne er røde. Dette var ikke tilfældet uden at have angivet TERM=msys.


Men da jeg også tilføjede Cygwin bin til min vej, kan jeg bruge  lsfor at få en katalogoversigt, men ikke med farvet output. Er jeg korrekt ved at antage, at da jeg kun bruger binærerne gennem cmd og ikke Cygwin selv, ville det få gjort farvet output anderledes end bare at konfigurere en BASH-profil? Forudsat dette er muligt, men det ser ud til at følg det, hvis det kan gøres med Git, så kan det også gøres med Cygwin-binarierne.


Jeg vil gerne uddybe eller præcisere detaljer. Tak.

Bedste reference


De grundlæggende farver skal stadig arbejde, når du gør ls --color. Da du ikke kan bruge alias i cmd.exe, kan du bruge værktøjet doskey windows.


doskey ls=ls --color


Der er forskellige måder, du kan klare, så kommandoen bliver kørt automatisk hver gang du starter en cmd.exe shell. Her er en: http://www.tildemark.com/loading-doskey-automatically-with-cmd/[4]