windows - Adobe Air App EXE på en USB Stick

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEDIT: Som det viser sig, blev de problemer, der er beskrevet her, forårsaget af en forældet version af Adobe Air runtime. Air-appen, jeg havde skrevet, blev udarbejdet for Air 2, men computerne kørte Air 1.5. Opdatering af computere til Air 2.7 (den aktuelle version på tidspunktet for skrivningen) løste problemet. Desværre genererer en nyere Air-app i en ældre runtime en vildledende fejl. Pas på!


ORIGINAL POST:


Jeg skal bygge en Air app til intern brug hos mit firma. Jeg skal installere appen til en USB-datapind, så den installerede app kan flyttes hurtigt fra en computer til en anden. Det virker fint på Mac'er, med den .air genereret .app-program kører fint, uanset hvilken Mac det er flyttet til.


Når jeg gør dette på Windows, fungerer det kun på den computer, der udførte den første installation af .air-filen. Flytter pinden til en anden computer og kører programmet. Exe resulterer i en fejlmeddelelse: 'Installationen af ​​denne applikation er beskadiget. Prøv at geninstallere eller kontakte udgiveren for at få hjælp'.


Er dette den forventede adfærd? Er der nogen måde at køre et AIR .exe på en USB data stang, uanset hvilken computer der genererede EXE?


Bare for at være klar: Jeg søger ikke at flytte installationsprogrammet mellem computere, men .exe, der skyldes at køre installationsprogrammet. Jeg vil køre .air-installationsprogrammet en gang, tage .exe-resultatet, læg det på en datapind , og kør derefter .exe på enhver computer.

Bedste reference


Enkel opskrift at lave en bærbar Adobe AIR-appIngredienser:  1. En hel ziplock af Adobe AIR SDK, der for nylig er høstet fra Adobes servergård.

  2. En .air pakke, frisk.

  3. Kommandolinje til smag.Trin: [17]  1. Udpak pakken .air med en 7-Zip blender.

  2. Skal i denne mappe skåle i bin/adl.exe og runtimes/air/win fra SDK'en.

  3. Tag META-INF/AIR/application.xml æggeblommen og sæt til side.

  4. Sørg for at have adl.exe, win/ og application.xml i mappen gryderet.

  5. Tilføj et nøjagtigt adl -runtime win application.xml og lad det simre.      adobe air cooking [18] [19]


Valgfrit: hvis du vil have genvejssaus, skal du blot notere mappens placering i dit filsystemkøkken og omskrive parametrene ovenfor, så de har fulde stier til win runtime og application.xml.


Endelig vil de fleste .air komme med en bageres dusin .png s i mappen icons. Du kan bruge en ikonovn til at grille dem i en gylden sprød icon.ico til anvendes i genvejssausen.


God appetit.

Andre referencer 1


Kompilér appen til en native exe: http://www.beautifycode.com/compile-air-to-native-dmg-or-exe-files-with-ant. Det burde gøre tricket! [20]


og http://help.adobe.com/da\_US/air/build/WS789ea67d3e73a8b22388411123785d839c-8000.html[21]


Opdatering: For fuld stand-alone operation kig ind i shu-player, eller http://dmartin.org/weblog/how-run-adobe-air-apps-windows-without-admin-rights[22]

Andre referencer 2


Der er en nem metode, jeg altid bruger (og jeg har aldrig mødt de sager, det ikke havde fungeret).


Kompilér '.air' -pakken, installer den på din computer. Derefter kopieres følgende filer fra appmappen (holder mappestrukturen intakt) og kører på en hvilken som helst Windows-maskine, der har AIR-rammen installeret.


Mindste sæt af filer, der skal kopieres:


META-INFAIRapplication.xml
YourApp.exe
YourApp.swf


Endnu en gang begrænsningen - din app kan kun køres på Windows.

Andre referencer 3


I AIR 3 (i Beta lige nu) kan du pakke en app som et 'captive runtime bundle.' På Windows produceres dette en mappe, der indeholder din app og selve runtime. Du kan køre appen fra denne mappe uden installation. Selvfølgelig vil nogle funktioner ikke virke uden installation. For eksempel kræver registrering af filtyper til din app registreringsposter på Windows, så du ville have brug for et installationsprogram til det (eller et hjælpeprogram, der angiver de nødvendige registreringsværdier ville fungere også )