windows - Alternativer til MySQL, der ikke har en GPL-licens----------Vi har bygget en ny data fusion C ++ algoritme, der bruger SQLite som en intern database.

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem

Vi har bygget en ny data fusion C ++ algoritme, der bruger SQLite som en intern database.
Vi vil dog gerne have, at hver af de flere C ++-tråde gør en parallel db-skrive, og SQLite kan ikke gøre det. Så vi kigger nu på MySQL, som gør det muligt for hver af de flere C ++ tråde at lave en parallel db write.
MySQL-ikke-GPL-licensen er for dyr, og vi ønsker ikke at stole på Oracle for MySQL-support, da vores data fusion C ++ algoritme snart vil få et amerikansk patent. Er de nogen alternativer til MySQL, som tillader hver af de flere C ++-tråde at lave en parallel relationsdatabase skrivning, som ikke har en dyr licenspolitik som ORACLE MySQL? Hidtil er jeg begyndt at se på PostgreSQLs BSD-licens og Sybase open source relationelle database. Kan nogen fortælle os, om PostgreSQL eller SYbase er den rigtige retning at gå ind?

Bedste reference

Der bør være en hel del muligheder. Hvis du ikke er bekymret for at være cross platform, kan du prøve SQL Server Express. Du kan bruge dette i produktionen med forbehold af nogle begrænsninger (jeg tror grænsen vedrører den type hardware, du kan installere den på.) Der er også en Express udgave af Oracle med lignende brugsbetingelser. I open source-verdenen er der Firebird, som jeg tror, ​​du burde kunne bruge i indlejret tilstand (det vil sige uden at skulle installere en separat netværksserverproces). Jeg har ikke brugt dette i produktionen, men det har eksisteret i mange år og ser gennem SO, det ser ud til at være velovervejet. Det bruger MPL, så der bør ikke være licensieringsrisici. For fuldstændighed kan du overveje MaxDB fra SAP og Ingres Database System. MaxDB synes at være en meget dygtig DBMS, men da jeg prøvede det for mange år siden (version 7.6) syntes det at være ekstremt svært at arbejde med. Jeg har aldrig arbejdet med (eller hørt om nogen, der arbejder med) Ingres, men tilsyneladende er det open source og kan frit bruges. Som 'a\_horse\_with\_no\_name', er jeg ikke klar over, at der er en open source-udgave af Sybase, selvom jeg måske lige har savnet det. Phil

Andre referencer 1

PostgreSQL er absolut et meget godt alternativ til MySQL. Efter min mening er PostgreSQL faktisk det bedre valg alligevel at se på alle de ting, som MySQL ikke får ret og antallet af SQL-funktioner, som de stadig ikke har. Men igen er det min personlige mening. Med hensyn til licensiering er Postgres-licensen faktisk mere fleksibel til kommerciel brug end GPL. Støtten fra PostgreSQL-fællesskabet på postlisten er fremragende - jeg ved ikke, om der er noget sammenligneligt i Sybase-verdenen (jeg vidste ikke, at Sybase er nu OpenSource).