windows - Git Extensions kan bruges med SVN repos?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemKan Git Extensions bruges uden problemer (eller i det mindste med meget få) som en SVN-klient? Jeg har intet problem ved at bruge kommandolinjens git-svn, men i nogle tilfælde (plukningslinjer/hunks at forpligte, for eksempel) Jeg vil hellere bruge en GUI-klient.


Hvis der er problemer, vil jeg gerne se dem sammen med dine løsninger/løsninger.

Bedste reference


Som et middel til et opdateret svar (jeg tror, ​​at dette spørgsmål blev stillet i 2011), begyndte jeg bare at bruge Git Extensions til et projekt, der bruger Subversion som repo, men jeg ønskede at bruge Git lokalt. Git Extensions har gjort GUI-baserede handlinger til kommandoer som SVN Fetch, SVN Rebase og SVN Dcommit.


Så hvis (og jeg ikke ved, fordi jeg ikke anvendte den i 2011), var Git Extensions ikke understøttet af Subversion repos i 2011, det ser ud til, at de har den støtte nu.


Her er et eksempel (se røde højdepunkter nederst):


Indtast billedbeskrivelse her


Så, for bedre at svare på dit spørgsmål, ja det har støtte som en SVN/Git klient.

Andre referencer 1


git-svn opretter et repository, der opfører sig som et almindeligt Git repository, medmindre du gør en af ​​dens særlige operationer (dcommit etc.). Det er derfor helt fint at interagere med det pågældende repository via en ekstern Git klient så længe du bruger det til at gøre ting du normalt kunne gøre fra kommandolinjen uden at skrue op git-svn. (For eksempel vil du ikke forsøge at genvinde opstrømsforpligtelser, GUI eller ej.)


(Du skal selvfølgelig stadig bruge kommandolinjen til de specielle git-svn kommandoer, medmindre du finder en GUI, der understøtter dem.)