windows - Hvordan kan man programmere Start menuen 'Nyligt brugte programmer' programmatisk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg søger efter en måde at gøre programmer vises (ofte) brugt, så de vises i Start-menuen 's' Nyligt brugte programmer '(efter en nul-berøringsinstallation).


Jeg forsøger at finde ud af, hvordan Windows gemmer information relateret til programbrugsfrekvens.


De eneste (måske) beslægtede ting, jeg kan se at blive ændret, når jeg kører et program fra startmenuen, er nogle (tilsyneladende ikke-dokumenterede) BagMRU-registreringsnøgler, som ikke har nogen betydning for mig.


Jeg fandt en måde at få programmer på, men det er ikke det jeg leder efter her. [1]


Opdatering: Se kommentarerne til forklaring, hvorfor jeg gerne vil gøre dette ...


Update2 : Jeg gør fremskridt ... Nu ved jeg, hvor de nøgler er gemt, og jeg ved, at nøglerne er ROT13 'krypteret'. Og den anden 4 bytes værdierne er disken .. http://blog.didierstevens.com/2006/07/24/rot13-is-used-in-windows-you're-joking/[2]


Denne ROT13 ( wikipedia ) kryptering ting er sjovt. Nå selvfølgelig er der en grund. De vil ikke have dig til at finde den ved simpel søgning. [3]


Lol, og i Windows 7 bruger de Vigenère krypto! meget bedre: D [4]

Bedste reference


Med risiko for downvotes er dette ikke noget, du skal gøre. 'Nyligt brugte programmer' tilhører ejeren af ​​computeren, ikke dit program.


Hvis dit program er lige så nyttigt som du tror det er, vises det automatisk der.


Raymond Chen har gjort en hel del artikler om hvorfor denne slags ting er en dårlig ide.


Dette satser blandt alle de andre dårlige ideer som:  • Hvordan kan jeg tvinge mit program til at være håndterer til bestemte filtyper?

  • Hvordan kan jeg holde mit program altid på toppen.

  • Hvordan kan jeg irritere mine brugere ved at træffe beslutninger for dem, da de tidligere havde beføjelse til at træffe deres egne beslutninger om, hvordan deres software blev konfigureret? : -)


Opdatering:


Et par ting, du måske vil prøve.  • Kopier et program (explorer.exe) til axolotl.exe og kør det nok til at hente det på listen. Søg derefter i registreringsdatabasen for det (forudsat at der ikke er noget andet axolotl.exe et sted på din disk) .Ved opmærksom på at nogle strenge er gemt som Unicode, så det kan ikke være en enkel søgning. Det ville heller ikke overraske mig, hvis MS kodede dem nogle måde at gøre det vanskeligere.

  • Microsofts sysinternals har et værktøj, der kan overvåge registreringsdatabasen (regmon, se her, du kan køre det, mens du kører et program et par gange for at se, hvad der bliver opdateret, når det bliver tilføjet til listen.


Andre referencer 1


Jeg fandt hvad jeg ledte efter her: [5]


http://blog.didierstevens.com/2006/07/24/rot13-is-used-in-windows-you're-joking/[6]

Andre referencer 2


Hvis det er muligt, anbefaler jeg det imod det. Det er som du siger uokumenteret adfærd og omgå den tilsigtede brug af listen over ofte anvendte programmer. Hvad er der galt med et skrivebordsikon og hurtigstart genvej?

Andre referencer 3


Brug Win32 Shell COM-grænseflader

Det er blevet forklaret i årtier som for alle ukendte dokumenter på Google Grupper (Win32), samme metode end på W95.