windows - Java Client Update Strategy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har nogle problemer med at beslutte mig for den bedste måde at distribuere og opdatere min Java-applikation på.


Min Java-applikation lanceres på Windows via en eksekverbar fil, der blev oprettet fra et shell script (Bat\_To\_EXE\_Converter) og lanceret på Mac via Macs praktiske App-system (der stort set bare kører et skal script). Jeg kan med glæde opdatere hele mit KLASSE filer og alle mine JAR'er. Problemet opstår, når jeg skal ændre shell scriptet, der lancerede programmet. [2]


Jeg kan pålideligt ikke omdøbe den kørende eksekverbare i Windows. Dette er hovedsagelig kernen i problemet.


Skal mit shell script bruge kommandoen start /b til at starte en anden opgraderingsapp? Med denne tilgang har jeg brug for en form for IPC, så masterprogrammet kan lade opgraderingsprogrammet vide, at det lukker ned.


Som jeg har set her og tænker igennem dette, har min spidse sans fortalt mig, at dette er et løst problem, som folk sikkert vil have meninger om. Men Google har ikke nogen svar, så jeg vender mig til dig, Stack Overflow java guruer. :)


Jeg er åben for alle former for svar. Skal jeg bruge WebStart eller noget lignende at løse disse problemer for mig? Er der noget andet, jeg burde vide om? Er min eneste mulighed for at få en anden proces til at køre og gøre opgraderingen, hvis så Hvordan starter jeg denne anden proces, så den eksisterer uden for hovedprocessen?


Tak!

Bedste reference


Du vil måske tjekke Getdown. Det faktureres som 'en erstatning for Java Web Start på grund af begrænsninger i Java Web Starts arkitektur'. [3]