windows - Sådan installeres en Java-applikation som en tjeneste

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har skrevet et Java-program, der videresender udvalgte filer til en ssh-server. Jeg vil have, at denne applikation skal køres automatisk hver gang Windows starter.


Jeg er klar over, at dette spørgsmål er blevet stillet flere gange, og jeg har fulgt disse led. Jeg har forsøgt Java Service Wrapper (som ikke længere er tilgængelig på grund af et dns problem), Apache Daemon og JSL. Selvom jeg til tider har været i stand til at få applikationen installeret som en tjeneste, har jeg aldrig været i stand til at få det til at køre korrekt ved opstart, eller endda starte det manuelt fra kommandolinjen.


Mit spørgsmål er, om nogen er opmærksomme på et fuldt første skridt gennem det endelige trin tutorial om, hvordan man laver dette arbejde. Jeg har stødt på nogle få ting, men de antager alle, at du har implementeret noget, som de ikke forklarer, hvordan man implementerer, eller stole på applikationer, som jeg ikke har installeret.


Tak

Bedste reference


Jeg bruger Java Service Wrapper til at installere som Windows eller Linux service: http://wrapper.tanukisoftware.com/doc/english/download.jsp[6]


~> Opret en runde JAR til din app.


~> Download den rigtige serviceindpakning (de er forskellige til Windows og Linux)


~> Konfigurer tjenesten i wrapper.conf


Vigtigt: indstil wrapper.java.classpath korrekt (din krukke skal også være her)
Indstil wrapper.java.mainclass med org.tanukisoftware.wrapper.WrapperSimpleApp

Indstil wrapper.app.parameter.1 med navnet på din hovedklasse, for eksempel:


wrapper.app.parameter.1=Main


~> Test tjenesten som konsol (Windows bat)