windows - Sporer alt lokalt, men gør kun .c og .h ændringer tilgængelige på github

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil begynde at spore et projekt, jeg arbejder på at bruge TortoiseGit. Jeg har mange .c og .h filer, og så har jeg også .exe, .obj, .pdb, .ilk, suo osv. Jeg vil gerne lave et øjebliksbillede af alt, alle disse filer. Så jeg kan rulle tilbage til en tidligere revision, hvis det er nødvendigt. Men efter et par uger vil jeg uploade alle disse revisioner til github, men jeg vil gerne have, at folk kun kan se .c og .h filændringerne og kun have disse filer synlige i den rene offentlige version af projektet. Jeg er ny til at git og ikke sikker på, hvordan det bedst kan gå om det. Det nærmeste spørgsmål jeg fandt (men ikke forstår virkelig) er her:


Skub en gren af ​​en git repo til en ny fjernbetjening (github), gemmer sin historie


Er det hvad jeg vil gøre? Kan nogen bryde det ned for mig med et trin for trin, som jeg kan gøre ved hjælp af gitk (Git GUI med msysgit) eller tortoisegit? Min erfaring niveau er jeg har læst GitBook men ikke den avancerede sektion endnu. Tak

Bedste reference


Jeg tror, ​​at linket til spørgsmålet og de svar, der gives til det, er vejen til at gå til dette.


En anden måde (som mange kan rynke på) er, at du kan sætte din git repo i en git repo. På denne måde forpligter de lokale binarier mv i det yderste repo, men ignorerer dem i den indre. Også ignorere .git fra den indre repo i outter repo. Dette giver dig mulighed for at gå tilbage til en ældre version af binarierne og den tilsvarende version af kilden.