Windows Azure: Har vi brug for eksternt vedvarende lagring til webrollen med flere forekomster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemBehøver vi at opretholde eksternanalyse Vedvarende opbevaring, hvis vi opretholder en enkelt webrolle med flere forekomster?


Hvis vi implementerer et websted i azurblå med WebRole-forekomst tæller større end 1, er sessionstilstand, applikationsstatus deles mellem Instances automaticaly?


Overvej, at vi har oprettet to tilfælde til webRole. Hvis jeg gjorde en anmodning til serveren, skal du overveje, at Instance1 behandlede anmodningen, der fik svaret. I denne anmodning behandlede vi nogle data i session. Når jeg tager et indlæg tilbage, overvejer på grund af en eller anden grund, at Instance2 behandlede min efterspørgselsforespørgsel. Her er mit spørgsmål, hvordan Instance2 kan få adgang til de sessiondata, der er gemt i min tidligere forespørgsel?

Bedste reference


Hvis du bruger in-proc session tilstand, vil hver instans have sine egne session data (ikke en god ting). Du kan nemt bruge den nye AppFabric Cache Session State udbyder, som giver dig et agnostisk lagringsmedium til din sessionstilstand.


Her er MSDN info om dette. Der er også et laboratorium i Windows Azure Platform Training Kit, kaldet Opbygning af Windows Azure Applications med Caching Service , der går dig igennem dette. [1]]] [2]