windows - Hvad er forskellen mellem Github og Putty SSH nøgleplaceringskonfigurationer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemGithub-instruktionerne siger at opsætte dine SSH-nøgler i ~/.ssh ved hjælp af Windows Git Bash-programmet. [11]


Jeg har tidligere brugt Putty til at styre ssh nøgler.


Hvad er forskellen mellem de 2 opsætninger?


Dette er til min egen git-server.

Bedste reference


Jeg ved, at dette er et ret gammelt spørgsmål, men her er svaret:


Grundlæggende gemmer PuTTY alle sine sessioner i Windows-registreringsdatabasen, snarere end i en config-fil i en hjemmemappe, mens standard git + ssh-opsætningen anvender openSSH, og det er stilens nøglekonfiguration (filer der typisk gemmes i ~/.ssh, dvs. /home/<username>/.ssh).


I Windows, hvis du vil bruge PuTTY end openSSH, skal du angive en miljøvariabel, der hedder GIT\_SSH til C:yourputtyfolderplink.exe. Derefter kan du henvise til enhver gemt session i PuTTY ved at bruge en ekstern url af formularen ssh://<session name>/<repository path>. På denne måde kan du f.eks. Angive bestemte nøgler med hver session, ligesom du kan bruge ~/.ssh/config til at angive en bestemt nøgle med indstillingen IdentityFile.

Andre referencer 1


Git bruger et SSH-program til at håndtere SSH-adgang, i grunden standardværdien afhængigt af dit system (se miljøvariablen GIT\_SSH. Så det er bare for at lette konfigurationen, som de siger til opsætning af SSH nøgler i ~/.ssh. Hvis du vil sætte SSH nøgler i en anden mappe, skal du bare fortælle det ved at bruge ssh-add /path/to/your/key.