asp.net - Er der nogen CMS, der ville gøre det let at genskabe denne mockup?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er lige færdig med at oprette en site mockup for en ny version af vores hjemmeside. Vores nuværende websted er håndskrevet, og alle indholdsopdateringer er kodeændringer. Jeg vil gerne flytte vores hjemmeside til et CMS med så lidt brugerdefineret styling som muligt. På baggrund af denne hjemmeside er mockup et CMS, der håndterer dette layout bedre end et andet?


Indtast billedbeskrivelse her

Bedste reference


@DougChamberlain Jeg vil personligt dele alt indhold ved kontekst; næsten alle blokke på siden ville blive afledt af forskellige filer, der blev kaldt til startskabelonen. Resten af ​​webstedet kan bruge en anden skabelon, men kan stadig kalde de samme blokke af indhold - dette er en vigtig del af hvorfor vi designer denne måde. Dette kan opnås i ethvert CMS, det er mere et designprincip end en funktion i disse dage.


For eksempel er de røde elementer i min overlejrede mockup inkluderet, blå ville være hardcoded og grønt kunne håndteres på begge måder afhængigt af dine opfattede anvendelser til indholdet. Hver omfatter (rød) ville være en meget generisk php-html-fil, der samler data fra forskellige ressourcer (hovedsagelig din database), som kunne tilpasses forskellige layoutkrav. [1]


Eksempel på hvorfor vi gør dette: Du kan designe søgelinjen, så når du inkluderede den, var den inde i en beholder, som kunne have klassen 'longSearch' eller 'searchBoxLarge' eller 'searchBoxSmall' (eller hvad som helst), som dynamisk ville producere Den lange søgelinje, du har vist eller en større/lille boks, kan måske placeres i højre side af footeren. Vi designer disse medfølgende filer for at være meget tilpasselige og genanvendelige. Hver gang du inkluderer søgefeltet, tager det en enkelt kodekode (det er fantastisk), og hver gang det har et problem eller har brug for en opdatering, behøver du kun at arbejde på filen på ét sted.


Endelig vil alle disse widgets, eller komponenter, eller hvad du måske vil kalde dem, leve i skabeloner, der tilhørte sider. Hver side ville have en indstillet skabelon (en blog style skabelon, en generisk indholdsstil skabelon, en hjemmeside skabelon, osv.), Som ville imødekomme den type indhold, som siden skulle holde.


Enhver CMS er i stand til dette, men som jeg nævnte, er WordPress perfekt egnet, dokumenterer denne layoutmetode godt, er gratis og nem at lære med.


Jeg undskylder, om min forklaring her ikke er hvad du havde håbet på! Jeg har til formål at være hjælpsom, men det kan være svært over internettet nogle gange. Du er velkommen til at spørge mere eller få mig iterere over nogle punkter lidt bedre.

Andre referencer 1


En masse andre variabler end blot layout skal spille i at vælge et CMS. En, hvad er miljøet det vil leve i, Windows eller Linux? To, hvem vil være udviklerne og hvilke færdigheder har de? Tre, hvem vil være indholdscheferne, udviklere, sekretærer, andre? Fire, hvor let er det tilføjer tilpasning til det? Og sidst, kan jeg få mine data tilbage nemt, hvis jeg vil flytte til et andet CMS?


Der er bogstaveligt talt hundredvis af CMS'er derude, og de fleste gør stort set det samme. De tillader en skabelon, der oprettes indholdssider fra skabelonen, og linkene for hver side skal sluttes til en anden side.


I stedet for blot at notere en lang række CMS navne, skal du bare tænke på ovenstående spørgsmål, svare dem på din specifikke situation, og så skal du kunne vælge et CMS, som vil hjælpe med at administrere dit indhold.


Held og lykke, og håber du finder en løsning, der vil fungere for dig.